2015/04/03

Dekorujeme / S House of Rym

Také Vás netěší pochmurné počasí za okny a pomalu ztrácíte na začátku aprílového měsíce jarní optimismus? Pak si Vás dovolím pozvat ke svému stolu, na doušek teplého čaje, či voňavé kávy s něčím dobrým na zub ;). A to vše naservíruji v porcelánu, který Vám zaručeně zpestří celý zbytek dne. 

Hned jsem si zamilovala roztančený podšálek se vzorem Black Petal.

Nezvu Vás na jen tak ledajakou "kávičku", ale kávičku s House of Rym. Mě nádherně hravé, vtipné a kvalitně zpracované hrnky s podšálky připomínají dokonale upravenou mladou dámu s bohatou sukní stylu 60. let, která Váš pohled okamžitě přitáhne. Jenže ne lacinou podbízivostí, ale rafinovanou krásou a smyslem pro humor. Stačí se jen podívat na podšálek s potiskem Black petal a bude Vám hned jasné, co se snažím popsat :).


Utěrka Bridges FL ze 100% biobavlny se svým vzorkem "mostů" skvěle hodí k vlnkovému potisku Vague
který je pro House of Rym tak typický.

Každý kousek z této kolekce se pyšní originálním vzorem, který až tak nehýří barevností a dá se mezi sebou dokonale kombinovat, s House of Rym se tedy nemůžete nudit. Já zjistila, že se k němu výborně hodí i podobně laděná utěrka s ombré efektem od neméně hravé značky Ferm Living .




Rozsvítíte s ním stůl prostý jakéhokoliv ubrusu, prostírání a dalších doplňků, a skvěle jej skamarádíte i se svým stávajícím jednobarevným servisem, broušeným sklem po babičce - jako v případě mém, nebo kromě moderních stylovek i klasickými a romantičtěji laděnými svícny. Nádherným příkladem prolínání téměř folklorních romantičtějších vzorů s těmi modernějšími je i samotný kouzelný modrobílý hrníček Tissage, který mi z celé porcelánové kolekce House of Rym padl do oka jako první.


Hrnek Noir Vague, cementová kachle i utěrka - stvořeni jeden pro druhého

House of Rym Vás přímo vyzve k "tanci" s fantazií. Pak by byla škoda použít pod horkou konévku tradičního podnosu. Co takhle... cementová kachle? :) Tyhle vymazlené krásky nemusí nutně zdobit jen Vaši podlahu. Já si doma pro pomoc v kuchyni nechala hned dvě (a manžel při pohledu na ně už alespoň více chápe, co mě často nutí pomýšlet na úplně jinou dlažbu v předsíni).




Tak co myslíte? Bavila by Vás tahle geniální kombinace severské krásy s tuniskou kvalitou řemesla? Mě osobně tyto originální kousky rozjasnily můj narozeninový den. A pokud Vás naladil i můj tentokrát striktně jarně laděný zdravý dortík, najdete recept s další částí fotografií i u mne na blogu
Podšálek Sprinkle místo talířku mu náramně slušel.


Který jen vybrat? "Kapičkový" Grey Petal, vlnkový Vague, nebo přidat ještě Stripes či lístky Harbour?
Tady je to jednoduché - čím více, tím lépe ;). Všem to pohromadě moc sluší!

A až se rozhodnete udělat radost sobě i beránkovi třeba svou verzí z pestré nabídky House of Rym
na Nordic Day, rozhodně nesklízejte tyto skvosty někam do uzavřené skříňky. Jen jim dopřejte nějaké pěkné místo Vám i návštěvám na očích. Nejen že jim to tam bude náramně slušet, ale také Vám pokaždé připomenou ty kouzelné chvilky, které jste u nich strávili ;).

Krásné, pestré a veselé Velikonoce Vám za celý tým přeje
Martina z My 0ne way


2 komentáře:

  1. absolútne do môjho vkusu....a aj tá mrkvová torta ....a betón tiež...ja budem mať betónový strop. Najprv som plánovala betónovú podlahu, ale po prvom pohľade na strop som v tom mala jasno....tak "nasurovo" to ostane...jana

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, opravdu děkuji za moc krásný komentář. Jsem ráda, že se fotky líbily. Cementové kachle jsou nádherným a funkčním kouskem v interiéru, ať už hrají prim na podlaze, nebo se vystaví uprostřed jídelního stolu. Určitě by se hodily i k tomu betonovému stropu ;).
    Prima jarní dny, Martina.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)