2018/08/20

Minimalistické Cooee vázičky, které mají šmrnc

Nadčasový design dokonale kulatých a hebounkých váziček Cooee si získá naprosto každého. Zarazili jste se nad slovem hebounký? Ano, vázičky Cooee si zamilujete nejen díky užasně minimalistickému a designovému tvaru, ale také doslova na první hmat. Každá vázička je potažena glazurou s matným finišem, která je neskutečně hebounká a tak příjemná, že ji nebudete chtít dát ani z ruky! To je to, co Cooee vázičky odlišuje od ostatních a to je také to, díky čemu jsme se do nich zamilovali. Tento rodinný podnik z jihu Švédska ví, jak potěšit milovníky skandinávského minimalistického stylu! Nechte se okouzlit i vy! Pojďme společně nahlédnout do designových domácností, kde vázičky Cooee hrají podstatnou roli v interiéru. Třeba vás natolik okouzlí, že bude vázička prvním bodem na seznamu vašeho přání - o tom nepochybujeme.


1. Vzor mramoru a bílá


Jedním z nejoblíbenějších trendů poslední doby z oblasti designu je totiž bezesporu vzor mramoru. Nadčasový mramor a nesmrtelná bílá jsou sysonymem elegantnosti a luxusu. Bílá vázička Cooee na vašem obývacím stolečku bude hlavním prvkem pozornosti.

Odráží se zde precizní ruční práce, díky které je každý kousek jedinečný. Zdroj: www.pinterest.com

2. Romantická duše


Bílá vám nic neříká, milujete svěžest, barvy a ve skrytu duše cítíte, že vaše romantická povaha se musí promítnout i v interiéru? Na našem sesterském e-shopu Bella Rose si vybere opravdu každý, potěšíme i vás! Zvolte pudrově růžovou vázičku Cooee, která váš interiér doladí k dokonalosti.

Pokud hledáte vázu na květiny, která by byla zároveň i krásným stylovým doplňkem, tak růžovou vázičku od Cooee si na první pohled zamilujete! Skvěle v ní budou vypadat menší kytičky, větvičky nebo třeba růže. Zdroj: www.pinterest.com

3. Oživte pracovní kout 


Léto je téměř za námi, doba dovolených je fuč a začíná nám pomalu podzim. Děti míří zpět do školních lavic a na vás padá pochmurná nálada z přicházejících podzimních dnů. Ničeho se ale nebojte! Hoďte každodenní stres za hlavu a oživte si pracovnu podle svého gusta! Vázičky Cooee totiž umí rozzářit každý kout ve vašem domě, proto vsaďte na tyto malé kulaté odborníky v oblasti designu, nebudete litovat!

Pracovna s vázičkou Cooee se stane tou nejstylovější místností ve vašem domě! Zdroj: www.pinterest.com 

4. Vsaďte na neokoukaný šmrnc!


Cooee vázičky nás svým vzhledem nepřestávají okouzlovat. Obzvlášť, když tato značka přijde se skleněným typem! Větší světlounce růžová skleněná váza dodá vašim květinám neokoukaný šmrnc! Pokud zrovna neholdujete keramickým vázám a mnohem raději máte ty skleněné, pak i vám se značka Cooee trefí do noty. Uznejte sami, není to nádhera?


Pokud v ní zrovna nejsou květiny, tak poslouží i jako nádoba například na kreativní potřeby, nebo i štětce na makeup, protože tato váza si rozhodně zaslouží mít čestné viditelné místo v domě. Zdroj: www.bellarose.cz


Už víte, jak vypadá láska na první pohled? Precizní ruční práce, jsou symbolem jedinečného kousku. Díky více barevným provedením si můžete své vázy nakombinovat a vytvořit si doma nádherné stylové zátiší.


Krásné chvíle přeje

Petra, Nordic Day


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)