2018/06/27

Znáte náš sesterský e-shop Bella Rose? Že ne? Nahlédněte pod pokličku!

Spousta z vás jistě už náš sesterský e-shop zná a miluje ho stejně tak, jako my. Pojďte se ale na Bella Rose podívat pořádným drobnohledem, ať to stojí za to! Zajímá vás, kde vůbec stojí jeho začátky? Jaký je příběh majitelky Martiny? A především, jaké výhody Bella Rose přináší pro vás - naše zákazníky? A že jich tedy je! Rádi bychom vám náš druhý projekt představili a vyzdvihli myšlenku, že Bella Rose už dávno není jen o romantickém venkovském a vintage stylu, ale čím dál více zařazuje do svého sortimentu skandinávský nordic a minimalistický styl. Udělejte si pohodlí, nezapomeňte na něco dobrého a dejte se do čtení. Představujeme vám Bella Rose.


 

Kdo jsme ?


Jsme Bella Rose, nadšení milovníci skandinávského stylu, pohodové atmosféry a útulných domácností. Na našem e-shopu najdete ty nejkrásnější doplňky pro váš domov. Máte jasno v tom, co se vám líbí a žádné divoké boho a vintage kousky nestrpíte? To máte kliku! Na Bella Rose si vybere opravdu každý - své poklady totiž můžete vybírat dle vašeho stylu. Učaroval vás skandinávský styl? Líbí se vám severské domácnosti? Je vám blízká přísná strohost, ale zároveň máte rádi barvy, přírodní motivy i materiály a kvalitní provedení? Vylaďte si svůj domov v kategorii nordic na Bella Rose! V nordic stylu se misí láska k severskému minimalismu s dánským konceptem hygge.

https://www.bellarose.cz/

Jak to všechno začalo?


Bella Rose funguje od roku 2009, a to díky naší skvělé majitelce Martině Svadbíkové, která v době mateřské e-shop založila. Od té doby v našem týmu přibývají nové tváře. Pokud byste se s námi chtěli potkat, najdete nás v Brně-Modřicích, ale také na našem Instagramu pod hashtagem #tymbellarose ❤ I přes to, že je Martina v podnikání samouk, její zdravý rozum a intuice jí pomohly překonat mnohá úskalí. Dodnes trvá na osobním přístupu jak k zákazníkům, tak i ke svým zaměstnancům a snaží se, aby všude vládla příjemná atmosféra. Pravidelně do firmy dochází a společně se svým týmem slaví narozeniny, významné chvíle a měsíční Dny atmosféry.

Výhody, které Bella Rose přináší


Kromě toho, že se můžete každý týden těšit na novou kampaň, kterou jsme pro vás z lásky připravili, přináší Bella Rose i spoustu inspirace na stylové doplňky a dekorace, kterou rádi rozdáváme prostřednictvím článků a našeho Instagramu - už nás sledujete? Rádi se spojujeme s lidmi, které jsou svým pohledem na svět, prací a myšlením motivací k vedení pohodového a spokojeného života a připravujeme s nimi pro vás rozhovory na náš blog. Za co také dáme ruku do ohně jsou novinky, kterých je na Bella Rose vždy dost a každým dnem jenom přibývají!

Naší největší vášní je skandinávský design, ale také francouzská Provence či anglický venkov. Proto se na našem e-shopu neustále objevují nové neokoukané značky ze severní a západní Evropy, které mají osobní kouzlo a originální myšlenku. V současné době se na Bella Rose můžete setkat s více jak stovkou značek. Ke každé objednávce navíc dostanete malý dáreček, jako pozornost a poděkování. Jistě si také vyberete své oblíbené #pokladyzbellarose, jež umí vykouzlit dokonalou atmosféru ve skandinávském stylu 

https://www.bellarose.cz/kampan/

Co říkáte na zeď plnou kampaní? Vytvořili jsme pro vás na Bella Rose souhrn týdenních kampaní, kde budete mít všechno hezky pohromadě a nic vám už neuteče!

Nordic styl, který ovládl i Bella Rose


Určitě si mnoho z vás položilo otázku: "Proč brouzdat po Bella Rose, když je tu Nordic Day?" Máme pro vás jednoduchou odpověď. Kromě toho, že si na Bella Rose můžete vychutnávat své oblíbené designovky mnohdy se slevou, si Bella Rose s postupem času získala i silnou převahu nad samotným e-shopem Nordic Day v množství nových značek a stala se tak doslova skandinávskou královnou. Na Bella Rose najdete totožné značky jako na Nordic Day a spousty dalších, které se právem pyšní, jako hrdí zástupci severského stylu. Mezi naše nejmilejší patří rozhodně Tinek K Home, Hübsch, House Doctor, ale dokonce i IB Laursen. Proměňte svůj interiér v oázu klidu a odpočinku s tlumenými barvami, jemnými vzory a přírodními materiály, které vám napomohou s vytvořením té nejdokonalejší pohodové atmosféry!



Na Bella Rose se můžete těšit na pravidelné kampaně, soutěže, spousty novinek, inspirace na blogu a mnoho dalšího. Přidejte se k nám a buďte součástí Bella Rose, která miluje nordic!

Krásné chvíle s Bella Rose, přeje

Petra, Nordic Day

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)