2018/05/16

Tipy na Den dětí plný zábavy

Připravte svým ratolestem Den dětí plný zábavy. Nezapomeňte však, že i Mezinárodní den dětí je třeba oslavit se vší parádou. Vaše dítko můžete potěšit maličkostí v podobě oblíbené hračky, společným výletem nebo třeba den plný rodinných her, co říkáte? Pokud stále bádáte nad tipy, pár jsme jich vymysleli za vás. Pojďte se s námi inspirovat, jak dětem zpříjemnit jejich den, tak aby jim zůstali krásné vzpomínky i v dospělosti.

Rodina
Největší radost dětem určitě udělají příjemně strávené společné chvíle s vámi! 




Piknik plný dobrot


Vyberte potraviny, které vaše dítko miluje a připravte si svačinku snů. Obložené chleby jsou piknikovým hitem, na jejich přípravě se můžete podílet všichni, zvládnou je i děti.  Do stylových dóziček nakrájejte čerstvé ovoce a pokud piknik naplánujete předem, můžete oslnit i lahodným koláčem nebo čokoládovou bábovkou, kterou zbožňuje snad každý! Kromě dobrot na piknik bude potřeba deka nebo pléd, láhve s vodou, papírové nádobí. Pokud máte připraveno, vše můžete dát do piknikového koše nebo slaměné tašky, která doladí piknikovou atmosféru do plna.




















1. Deka Gran Yellow  2. Krabička na svačinu 3. Skleněná nádoba  4. Sklenička se slámkou
5. Piknikový koš  6. Papírové nádobí 7. Pléd 


Oblíbené hračky pro radost


Vybrat maličkost pro děti je někdy složitější, než se může na první pohled zdát. Hlavně v případě, kdy už mají téměř vše. Ale nebojte! Máme pár stylových a hlavně praktických vychytávek v rukávu, nadchnou nejen vaše ratolesti, ale také vás okouzlí svoji funkčností a vzhledem, který zapadne do každého interiéru.

1. Polštář Rose bear 2. Povlečení 3. Polštářek tučňáka 4. Talíř Audrey rose 5. Stan 6. Ramínka na šaty 7. Dřevěný vláček 8. Dětský polštářek - králíček 


Vydejte se na výlet 


Vymyslet nějaký vhodný program pro své milované, aby řádně oslavily svůj Den dětí je někdy oříšek. Můžete využít zaručené tipy a vydat se třeba do nejbližšího Zoo, nevšední zážitky můžete zažít i v podobě prohlídek hradů a zámků nebo zajděte do kina na oblíbený film.

Zážitky, které můžete zažít s rodinou jsou ty nejcennější! Zdroj: www.pinterest.com


Už vidíte ty rozzářené oči vašich dětí? My ano! Napište nám, jak jste si tento den užili vy 


Krásné chvíle s rodinou a hlavně dětmi

přeje Patra a Nordic Day 




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)