2017/12/14

Vytvořte si letos netradiční Vánoce: poradíme jak na to!



Štědrý den se blíží a s ním i povinnost ozdobit vánoční stromeček. Bez stromečku by přece Vánoce nebyly dokonalé a kam pak s dárky? Jestli jste duše odvážná a kreativní, máte děti odrostlé, nebo vás klasické pojetí vánočního stromku tak trochu nudí, nezoufejte. Klasický umělohmotný stromeček už není v kurzu a škoda toho živého, který stejně brzo opadá. Máme pro vás tipy jak na nejoriginálnější Vánoce!

Designový vánoční stromeček Madam Stoltz


Designový vánoční stromek Madam Stoltz není z plastu, neopadá a bude stále v kurzu. Zdobit ho můžete v jakémkoliv stylu. Je libo stromek scandi, minimalistický nebo dech tající romantiku? Může být. Záleží pouze na vás, do jakých ozdob ho obléknete. Stromek je vyrobený z volně upevněných dřívek naplaveného dřeva. Díky tomu má velmi osobitý vzhled, léty prověřený. Volně upevněná dřívka si naaranžujete podle sebe nebo podle velikosti ozdob. Otáčecí dřívka zabaví děti na dlouhé hodiny. Jen ať si ho ozdobí.

Vánoční stromeček House Doctor


Dalším krásným a neméně originálním je stromeček se světýlky House Doctor. Jeho výška je 40 cm a krásně doplní vánoční aranžmá. Dokonale rustikální vzhled umocní stojánek obalený kůrou a poctivě zasněžené větvičky. Ideální do okna nebo na poličku, kterou máte nejvíc na očích. Stromeček je totiž opatřený LED světelným drátkem, který vykouzlí pravou vánoční pohodu. Spínač je ukrytý pod kmenem stromku, nikde nic nepřekáží a nečouhá.


Vyrobte si DIY stromeček


Vánoce jinak? To je DIY vánoční stromeček na zeď. Nasbírejte si v lese větve, které nařežete od nejkratší po nejdelší. Ty po koncích spojte provázkem a celou kostru stromku zavěste na zeď. Voila! Nejoriginálnější stromek je hotov. Nezapomeňte na světelný řetěz, originálním doplňkem bude bílý světelný LED řetěz,který po Vánocích využijete jako originální svítidlo doma, nebo venku.


Netradiční vánoční ozdoby ozdobí i tradiční domov


Vánoční ozdoby mohou mít podobu nejrůznějších tvarů, barev i velikostí, ale klasikou jsou stále vánoční koule. Jestli vás tak trochu nudí, máme super tipy na netradiční ozdoby, které stromek ozvláštní, ale neuberou mu nic z vánoční podoby.

Dřevěné ozdoby ferm LIVING


Představujeme luxusní dřevěné ozdoby ze skandinávských domovů. Dřevěné geometrické krasavice jsou složeny z několika dřevěných kusů v decentních barvách tmavého dřeva, mátové, pastelové meruňkové, šedé a zlaté. Kombinovat je můžete všechny dohromady nebo zvolit jeden tvar a ten ve více kusech po stromečku rozvěsit. Vyberte si kosočtverec Harlequin, kruh Circle nebo šestiúhelník Hexagon. Všechny jsou skvělou volbou.

Dřevěné křížky Xmas


Nadšencům skandinávského designu nemusíme Ylvu Skarp představovat. Její umění ručně psaného písma na obrazech a doplňcích je známé po celém světě. Dřevěné křížky Xmas kombinují krásu tradiční techniky s moderním uměním. Motiv křížků připomíná, že Vánoce jsou svátkem křesťanským a ve Švédsku jsou symbolem naděje.


Kouzelné textilní ozdoby


Děti si je zamilují! A vy budete milovat zdobení stromečku. Textilní ozdoby OYOY jsou vyrobeny ze 100% organické bavlny a styl umocní kožené poutko. V krásné krabičce naleznete hravé ozdoby: vojáčka, perníčka, skřítka, prasátko se zakrouceným koženým ocáskem a bubínek. Až udělají parádu na stromečku, můžete je zavěsit na provázek a udělat dětem krásnou girlandu do pokojíčku.

 https://www.nordicday.cz/dekorace/textilni-vanocni-ozdoby-christmas-set-5-ks/

Andělé strom obklopí


Klid, ochranu aharmonii v rodině přinesou papíroví andělé se třpytivou hlavou a svatozáří. Na stromečku působí výjimečně kouzelně, ale sluší jim to i v oknech nebo na smrkové větvi. Andělíčků není doma nikdy dost a co teprve těch od House Doctor.

Zlaté svícny nejen na stromek


Tradičně, ale originálně a designově. Takové bude zdobení se svícny na stromek od ferm LIVING. Minimalistické svícny z mosazi jsou opravdovou lahůdkou a stanou se nepostradatelnou vánoční dekorací. Díky pevným háčkům s nimi vykouzlíte krásnou sváteční atmosféru. Dejte je na stromek, na větev ve váze nebo i s větví zavěste na zeď. Sluší jim to všude.

Netradiční svítící věnec Geometry Chrome


I vaše vchodové dveře si zaslouží punc originality. Tak proč jim nepořídit jedinečný svítící věnec Geometry Chrome od Star Trading. Kovový věnec je ve stříbrné barvě a je opatřený LED drátkem. Jestli je na vás věnec až moc originální, propleťte do něj smrkové nebo borovicové větvičky, které můžete ozdobit. Věnec se hodí i do oken, kde ho budou obdivovat kolemjdoucí.



Tip Nordic Day Vyrobte si své vlastní osobité ozdoby v přírodním skandinávském stylu. Je to velmi snadné. Nasbírejte si větvičky, které nařezejte na stejně dlouhé kusy. Ty potom slepujte pomocí tavné pistole k sobě, aby byl výsledný tvar hvězdičkou. Konce větviček ovažte provázkem. Hotovou ozdobu můžete nechat v přírodním stavu, ale krásné budou i natřené barvou. Popusťte uzdu své fantazii a zkuste to letos jinak.


Krásné Vánoce přeje 

Martina a Nordic Day
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)