2017/09/21

Minimalismus v podání Cooee váziček

Když nám do Bella Rose poprvé přišly Cooee vázičky, říkali jsme si, že to budou prostě hezké kulaté vázy, ale jakmile jsme otevřeli první krabičku, byla to dokonce láska na první pohled! Říkáte si proč?

Trendy matné a hebké kulaté vázičky Ball
Jednak je to ruční zpracování do dokonale kulatých tvarů s malinkými otvory, které jsou teď hodně trendy, ale třešničkou na dortu je povrch. Ten povrch! Každá vázička je potažena glazurou s matným finišem, která je neskutečně hebounká a tak příjemná, že ji nebudete chtít dát ani z ruky! To je to, co Cooee vázičky odlišuje od ostatních a to je také to, díky čemu jsme se do nich zamilovali. Vázičky navíc boří mýty o tom, že minimalismus je pouze černobílý. I do černobílého interiéru můžete vnést jemné barvičky a přitom zachovat styl.

Značka Cooee Design vznikla v roce 2005 na jihu Švédska jako rodinný podnik s know - how v oblasti designu. Specializuje se nejen na doplňky a dekorace do domácnosti, ale i na šperky. Nejvíce však značku proslavily právě ikonické kulaté vázy. Všechny produkty jsou ve skandinávském minimalistickém stylu s přidáním jemných barev, které oživí jinak černobílý minimalismus.

Rozkošná kulatá vázička Ball Dusty Pink

Každý kousek je ručně zpracovaný do kulatého tvaru, ručně potažený matnou a hebkou glazurou a právě proto jsou tak výjimečné. Ať už se vám líbí klasická černobílá kombinace, nebo jemné pastelové barvy jako je pudrově růžová nebo mint a nebo třeba magická tmavě modrá, pohled na tyhle vázy vás nikdy neomrzí. Jedná se o nadčasové kousky, které budou slušet každé místnosti. A ty květiny které v nich budou vypadat krásně! Mhmm!

Vázičky Cooee můžete mezi sebou kombinovat a vytvořit si krásnou dekoraci. V létě se budou hodit jemné barvičky jako pudrově růžovámint, nebo světle modrá. Šedou, bílou nebo tmavě modrou si zamilujete jako podzimní či zimní dekoraci. Teď na podzim si do ní zkuste naaranžovat větvičky s šípky nebo klidně samotné větvičky a vázičku si položte například na konferenční stolek v obýváku. Komplimenty návštěv zaručeny!

Šedá kulatá váza Ball Grey

Věříme, že se vám tyto nádherně kulaté vázičky zalíbí stejně jako nám a že z nich vytvoříte krásnou dekoraci. Máte ji už doma? Klidně se nám pochlubte na Instagramu pod hashtagem #bellarosecz.

Přejeme krásné slunečné podzimní dny plné útulné atmosféry.

Michaela a Nordic Day.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)