2017/01/11

Festival MINI

První adventní víkend se nenesl pouze ve znamení vánočních trhů, punče a první zapálené svíčky na adventním věnci, patřil i dětem. V Praze se konal již druhý festival MINI, prodejní festival zaměřený na naše nejmenší a na jejich rodiče. Organizátorky se rozhodly vyměnit Villu Pellé za Kafkův dům, takže 25. - 27. listopadu 2016 tuto stylovou a netradiční budovu hned vedle Staroměstského náměstí zaplnili přední čeští prodejci a výrobci těmi nejkrásnějšími hračkami, knížkami, houpačkami, dřevěným nábytkem, oblečením a roztomilými doplňky. To aby se v pokojíčcích našich dětí objevily o Vánocích ty nejhezčí a nejstylovější kousky!

Nordic Day na takové události nesměl chybět. Se stálými favority i čerstvými novinkami z našeho eshopu jsme v Kafkově domě otevřeli stánek i my. 






A musíme říct, že jsme si to patřičně užili. Bylo nesmírně zábavné pozorovat malé ručky, jak se snaží vhodit správnou kostku do boxu, jak za cupitajícími nožkami jede vláček a kačenky na provázku a jak se rozzářila očka, když zahlédla velkého svítícího zajíce a klasickou tabuli s křídami.




Nechyběly tu naše noční lampičky, kufříky, bábušky, skládačky, lightboxy, plyšáci, nádobí, ani batůžky. Každý náš zákazník si od nás odnesl i výbornou čokoládu a pexeso jako vánoční dárek. 













Moc jsme si celý víkend užili! Děkujeme všem, kteří za námi přišli podívat a už teď se těšíme na příště! :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)