2016/10/25

Podzimní inspirace ze švédského veletrhu bytového designu Formex

Srpnový veletrh ve švédském Stockholmu je každoročně událostí, kterou si zkrátka nemůžeme nechat ujít. Přední severské značky zde totiž představují své podzimní a zimní kolekce, ze kterých pro vás vybíráme ty nejstylovější doplňky do vašich (a taky našich) domácností. A protože designové kousky na našem eshopu pomalu přibývají, přinášíme vám dnes takové malé shrnutí toho, co se u nás na Nordic Day letos na podzim urodilo a ještě urodí.

Dobrá zpráva pro všechny milovníky papírnictví je ta, že dánská značka House Doctor se rozhodla prorazit s vlastní kolekcí papírových a jiných kancelářských doplňků, které u nás nově naleznete pod značkou Monograph


Kancelářské potřeby a papírnictví Monograph si zamilujete pro jeho univerzálnost a nadčasovost. Příjemné přírodní barvy a recyklovaný papír dodají moderní prvek každému pracovnímu koutku a navíc pomůžou s efektivní organizací každého nepořádku.

V naší nabídce naleznete momentálně například Papírové krabičky Carboard, krabičku Memo nebo Samolepicí pásky Metallic


Samotný House Doctor své stanoviště pojal velmi vánočně. Nebyla nouze o světelné řetězy a sváteční doplňky, krásný byl ale i nový nábytek, textilie nebo úložné prostory.

Světelný řetěz s 10 LED žárovkami Black, Keramika Mio

Závěsná lampa Molecular, Plátěný koš Squares, Lněný přehoz Black/Grey


Skvělou prošívanou deku nyní na eshopu naleznete v šedém provedení

Bloomingville ukázal svou vzrůstající oblibu v čistých a jednoduchých tvarech na nábytku i doplňcích, ale také velkou lásku k vázám a svícnům nejrůznějších tvarů a velikostí. Bloomingville jsme letos navštívili už jednou přímo v jejich dánském sídle, pro více fotek podzimní kolekce tak mrkněte na článek Navštívili jsme dánské showroomy a přivezli podzimní inspiraci.



Jeden z nejkrásnějších stánků předvedl dánský Hübsch, jehož kvalitní dubový nábytek, ale i drobnější boxy, rámy či jiné doplňky se pomalu ale jistě stávají legendou.

Obrázky na stěnu Photo

Dřevěné police na koženém pásku, Dřevěný rám s obrázkem Monstera


Novinky od Hübsche s můžete prohlédnout zde

Malý, ale povedený stánek předvedl i dánský By Nord, který máme v oblibě zejména pro jejich úžasný textil. Letos do nabídky zařazují lněné povlečení pro miminka, určitě se tedy máme na co těšit!


Dětské tee pee Wolf, ručníky Stone a Smiling Seal

Na kterou kolekci podzim zima se těšíte nejvíc?
Krásný zbytek podzimu
Anna & tým Nordic Day

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)