2016/04/15

Dětský pokojíček od Nordic Day na festivalu mini

Minulý týden jsme v pražské Ville Pellé postavili na několik dní severský dětský pokojíček s těmi nejkrásnějšími kousky pro naše nejmenší. Unikátní festival pro děti a jejich rodiče, nesoucí název "festival mini", se snažil představit české značky působící v oblasti dětské módy, doplňků, nábytku a designu pro děti.




Od středy do neděle si konečně naši zákazníci mohli „osahat“ a na vlastní oči prohlédnout dětské lampičky, populární lightboxy, roztomilé panenky a polštářková zvířátka, okouknout  severský dětský nábytek nebo vyzkoušet melaminové nádobí.

Dětská králičí LED lampa Miffy XLDřevěný stolek Cool Grey
Koberec do dětského pokoje Squirrel Blush
Plakát do dětského pokojíčku Mr Polar A3Dětský melaminový hrníček Beaver,
 Pohlednice Mint Moon A6
V úterý jsme postavili ve vile provizorní pokojíček, nazdobili ho pro všechny milé hosty a pak čekali na naše první návštěvníky. Děti samozřejmě nejvíce zaujaly hračky, které si mohly na místě vyzkoušet. Připravili jsme si pro ně dětský hrací koutek s koberečkem s veverkou, šedým stolkem s šedou a růžovou stoličkou.

Dětská stolička NudeSvítící box s nápisy Lightbox A4
Největším hitem se stala hračka s korálky, dřevěná vkládačka s lesními zvířátky, medvědí puzzle a oblíbená klasika z dob našeho dětství - tahací vláček v jemných pastelových tónech.

Tabule na psaní ve tvaru domečkuMelaminový talířek pro děti Sophia Rabbit
Zatímco si zvídavé ratolesti hrály, skládaly, servírovaly imaginární oběd na melaminových talířcích, mohli si rodiče prohlédnout lightboxy, různobarevné písmenkové girlandy a v klidu popřemýšlet, jakými krásnými dekoracemi dětský pokojíček vyzdobit.

 Svítící box s nápisy Lightbox A4Svítící box s nápisy Lightbox A5
Písmenková girlanda Letter Banner Pastel
Dětský kufřík Blush - tři velikostiPohlednice Lots Of Ice Cream A6
Premiéru zde měla světýlka od EEF Lillemor, která jsme si nechávali exkluzivně až pro festival a dnes již jsou i na e-shopu. Naprostým hitem se staly svítící hvězdičky, veselé mráčky a roztomilí hrošíci Hippo. Některé lampičky se vyprodaly už v prvních dvou dnech, a tak jsme je doplňovali jejich kolegy v jiných odstínech.


Děti na potkání objímaly svítícího králičího kamaráda Miffyho a někteří rodiče neodolali a koupili si sami pro sebe roztomilé kufříky s veverkou (třeba jako šperkovničku) nebo designové matrjošky. Maminky a malé holčičky obdivovaly hlavně králičí panenku Lille Kanin Grey od švédské značky Miniroom

Dětská králičí LED lampa Miffy XL
Matrjoška Black and white
Matrjoška Princess,  Noční lampička White Bunny
Králičí panenka Lille Kanin GreyDětský kufřík Blush - tři velikosti
Matrjoška Black and white
Na festivalu mini bylo možné vyzkoušet, jaké jsou na dotek papírové pytle Tellkiddo s medvědím obličejem, naše další novinka. Papírový pytel na hračky je totiž úžasným pomocníkem v každé domácnosti, ve které kraluje malý nepořádník se spoustou plyšáků, vláčků, autíček nebo panenek.

Úložný box na kolečkách Nothing is really lostDětský polštářek/hračka polární medvěd Knut,
Polštářek Mr. Bear
My jsme si festival opravdu užili, potkali jsme naše stálé zákazníky, společně si popovídali a poznali i ty nejmenší, pro které jsou všechny ty poklady určené. A budeme se těšit na další podobnou příležitost!

Přejeme vám hravý víkend plný radosti!

Anna, Petra & Nordic Day

4 komentáře:

  1. Chodím se aspoň kochat, festival byl pro mě daleko... Je to nádhera!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lucie, moc děkujeme. Přeji Vám za celý tým krásný týden. Petra, Nordic Day

      Vymazat
  2. brzo plánujeme zařízení pokoje naší malé neteře v podobně laděném stylu... růžový kufřík s veverkou na koloběžce musíme mít!

    tomáš a pavel.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá inspirace. :) Zrovna nás čekají s manželkou příjemné povinnosti, protože vybavujeme dětský pokoj. Před čtrnácti dny mi sdělila, že je v jiném stavu. Takže jsme toho teď plní a neděláme nic jiného, než že čerpáme inspiraci na dětský nábytek a tak různě. :) Člověk by nevěřil, kolik různých stylů a druhů je. :) A nakonec nám pak dcerka řekne, že místo Ledového království se jí líbí Shrek a můžeme začít znovu. :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)