2015/05/05

Dekorujeme / Černobíle s Ylvou Skarp

Máte rádi černou, bílou a typografii? My moc. Proto jsme pro Vás vybraly ty nej černobílé kousky ve skandinávském stylu z Nordic Day, a já Vám na našem obývacím koutku ukážu, jak se s nimi dá v interiéru pracovat.

Výhodou černobílých vzorů je, že se dají do nekonečna kombinovat navzájem a jsou velmi nadčasové. Jako správný fanda Nordic stylu jsem proto vybrala ikonickou deku Cross Blanket a tác Cross Black se symbolem křížků, které v severských zemích znamenají naději. Měkoučká deka od designérky Pii Wallén je navíc oboustranná, takže ji můžete otáčet podle nálady.

Nesmí chybět ani polštářek od Fine Little Day s velmi známým motivem černých stromečků, jenž se zase dá využít i v dětském pokojíčku. A na závěr jako třešinka na dortu má oblíbená kaligrafická umělkyně Ylva Skarp. Miluju její plakáty s typickými černými mantrami. Nejen, že jsou krásné, ale navíc slovo Creativity dle mého výběru má pro mě osobní význam a jsem tak ráda, že jej můžu mít denně na očích. Pár tvoří s netradičním akvarelovým plakátem What v teplých tónech, jenž si mě získal o to víc díky ručnímu originálnímu podpisu samotné Ylvy.


Vyzkoušela jsem také černý povlak na polštář Not Sure z pevné bavlny s potiskem v perfektní kvalitě (v pozadí), dekorativní kachli použitou jako malý servírovací tácek a porcelánový ručně glazovaný hrnek Black Print, pro změnu na osvěžující nápoj.




Že je na vás černobílá kombinace příliš smutná? Není nic jednoduššího, než ji oživit pro minimalisty zelenými rostlinami, romantiky řezanými květinami a milovníky barev jakýmkoliv dalším odstínem, který v této nesmrtelné kombinaci ještě více zazáří.


Doufáme, že se Vám naše černobílá inspirace líbila a napíšete nám, jestli a jakým způsobem ji pro změnu máte rádi zase Vy.

A my pro vás ještě máme navíc na Nordic Day spoustu dalších krásných novinek od Ylvy Skarp, které právě dorazily - TADY a díky kterým se náš výběr těchto osobitých kousků ješt více rozšířil.

Pohodové májové dny, zdraví Šárka a Nordic Day.

4 komentáře:

  1. Já budu mít zásilku už zítra!!! Nemůžu se dočkat. Plakát Creativity je tam taky! :) <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani super, já na něj nedám dopustit a ještě bych chtěla jedno slovo ve větším rozměru. Zatím ale vybírám...
      Jsem zvědavá, co jsi vybrala Ty! Děkujeme moc za návštěvu a měj se krásně :-*

      Vymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)