2015/01/08

Představujeme / House of Rym

Optimistická značka House of Rym, která je naší poslední loňskou novinkou, má za sebou tak trošku zvláštní spojení. A to tradiční ruční výrobu především porcelánu až z dalekého Tunisu a samozřejmě originální skandinávský design. Její zakladatelka tunisanka Rym je totiž jeho velkou milovnicí, a proto moc toužila tyto dvě odlišné kultury a tradice propojit. Tak společně se svým manželem Ziedem kontaktovali talentované švédské designéry Annu Backlund, Elisabeth Dunker, Ceciliu Pettersson a Emmu von Brömssen a vytvořili společně novou kolekci kouzelného porcelánu plného hravých vzorů s tradiční tuniskou výrobou v elegantním severském podání. 


Jeho výhodou je, že se dá skvěle kombinovat mezi sebou. Můžete si tak vytvořit třeba svůj unikátní, barevný a veselý čajový servis s jedinečným mixem vzorů a stylů. To vše samozřejmě v perfektní kvalitě a s příběhem.

http://www.nordicday.cz/vyrobce/house-of-rym/?f1_8=doplnky-do-kuchyne



Ale House of Rym nejsou jen roztomilé hrnečky, podšálky nebo čajové konvice, mezi jejich kolekcí naleznete také krásné deky a plédy s orientálním nádechem s multifunkčním a celoročním využitím, polštářky s netradičními vzory, které osvěží jakýkoliv interiér či barevné tisky na zavěšení, jenž si zamilují malí i velcí. A také originální ručně vyráběné a malované cementové kachle. Kachličku využijete jako dekoraci nebo servírovací tácek či podložku, ale můžete ji samosebou využít i jako originální dlažbu. Vzor je možné vyskládat hned několika způsoby a nebo jej zkombinovat s jinými motivy. 


Na loňském veletrhu Formex se majitelka Nordic day Martina seznámila se sympatickými zakladateli této značky Rym a Ziedem osobně, a tam také pro vás společně vybrali ty nejlepší kousky :-).


Fantazii se prostě u této značky meze rozhodně nekladou, je určena všem věkovým kategoriím i vyznavačům různých stylů s romantickou duší a my doufáme, že vás její hravé vzory a nekonečné možnosti budou bavit stejně jako nás!



Všechny novinky od House of Rym naleznete ZDE a více inspirace opět na našem Pinterestu TADY. Už máte favorita? :-)



Úspěšný a veselý start do nového roku přeje Šárka a Nordic Day.

10 komentářů:

  1. nepoznala som, no páči sa mi....veľmi...a to drevo je božské....a diamant!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné, moc se líbí možnost kombinovat kousky k sobě.
    Hezký večer, Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino přesně tak, tohle je na H of R úplně nejlepší!!!

      Vymazat
  3. Už jsem na tu krásu koukala, hned bych nakupovala :D
    Martina

    OdpovědětVymazat
  4. ...znacka je velmi zaujimava, krasne a skvele produkty maju a mna velmi zaujali kachlicky svojou napaditostou a hravostou...
    Nech sa Vam dari!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci děkujeme za návštěvu a jsme rádi, že Rym také zaujal rávě díky těmto přednostem ;-)

      Vymazat
  5. Miluju tyhle retro vzory a je fakt, že se to lehce kombinuje!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lucie, lásku jednoznačně sdílíme! :-) Krásný den.

      Vymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)