2015/02/24

Inspirujeme se / Jaro s Bloomingville

I když je teprve konec února, blížící se jaro je již venku prostě cítit ve vzduchu. A k nám na Nordic Day dokonce dorazilo! V podobě nové kolekce od dánské značky Bloomingville, kterou začínáme milovat čím dál tím víc. Rok od roku je totiž krásnější. Letos nás dostala především kouzelnou kolekcí pro děti v něžném nordic stylu, jenž u nás naleznete TADY.  
A co dalšího jsme pro Vás vybrali a jaké letošní jarní trendy vlastně budou? Pojďte se s námi na ně podívat!

http://www.nordicday.cz/vyrobce/bloomingville/


Pastelové barvy
Jsou stále in, a to je moc dobře. Osvěží a zjemní interiér a jsou nabité pozitivní energií. Skvěle se navíc kombinují s neutrální paletou - bílou, šedou a černou, či dokonce s  metalickými barvami. A naleznete je opravdu všude - na drobných dekoracích, vázičkách, svícnech, ale také třeba na obarvených zvířecích kožešinách nebo drobném nábytku. Takové ratanové křeslo v barvě Blush se tak stane jednoznačně nepřehlédnutelným solitérem!




Růžová
Pudrově růžová barvička vítězí u nás stále, ale tuto sezónu navíc přechází až do fialkové. Zkuste využít růžovou stolní lampičku Nude v ložnici. Doplňte ji stejně barevnými závěsnými květníky se zelenými rostlinami a zahřejte Vaše nožky na podlaze mongolskou kožešinou Orchid. Opravdu stylovou proměnu tak vykouzlíte za pár minut.




Mintová
Také oblíbená mintová barva má letos svůj chladnější protějšek - světle modrou. A ta nemusí zdobit jen klučičí pokojíčky. Zkombinujte ji s pastelově zelenou a přírodním dřevem a uvidíte, jak příjemný koutek díky ní doma vykouzlíte.




Metalické barvy
Ani na jaře rozhodně neschovávejte! Naopak, s chladnějšími odstíny krásně vyniknou a vytvoří barevnou harmonii. Navíc bytové doplňky ve zlaté či měděné dodají prostoru lehký nádech luxusu a přitáhnou pozornost všude tam, kde je potřeba. Ať už zvolíte originální metalický svícen Gold triangles, industriální závěsný lustr Pernille copper či atypický mědný stolek Mramor top, rozhodně chybu neuděláte. A tento jedinečný doplňek Vám bude dělat radost už navždy.




Inspirace přírodou
Nejkrásnější inspirace určitě přichází z přírody. Pro jarní a letní sezónu se Bloomingville proto inspiroval především květinovými motivy, a to hlavně v kuchyni. V nové kolekci tak naleznete nádherný porcelán, kuchyňský textil nebo obrázky doslova s rozkvetlou loukou.
A to není všechno. Probouzející se příroda vtiskla rovněž podobu rozkošné dětské kolekci s motivy spících zvířátek v pastelových barvách, které prostě nelze odolat!




Nástěnné dekorace
Se staly v poslední době velkým hitem. Proto v nové kolekci nechybí nejrůznější plakáty, obrázky a dekorace s jednoduchou typografií a přírodními i dětskými motivy. Ve zdobení stěn se jednoduše meze nekladou. Můžete kombinovat, barvy, vzory a velikosti dle libosti či obrázek jen tak opřít na komodu.




Poličky, boxy a domečky
Mezi naše nejoblíbenější produkty od Bloomingville patří rovněž jednoduché dřevěné nástěnné poličky nebo boxy rozličných geometrických tvarů a velikostí, které se opět rozrostly o další novinky. Dají se totiž skvěle kombinovat navzájem, stohovat a vytvořit díky nim originální prostor pro ukládání věcí či jen pro výstavu dekorací. Všechny poličky u nás naleznete ZDE.




Doplňky do kuchyně
I kuchyňský kout se dá pomocí doplňků rázem proměnit v hravý koutek se skandinávským nádechem! Proto jsme opět vybraly stylové dózy na potraviny, talířky, hrnečky a utěrky s geometrickými vzory a veselými nápisy, díky kterým se Vám taková proměna jistě podaří a pobyt v kuchyni si budete opravdu užívat. Navíc pro Vás máme ještě nové čisticí prostředky a kosmetiku v designovém balení! Protože i takový mycí prostředek na nádobí by měl mít cool podobu! A nakonec v jarní kolekci opět naleznete další variaci nestárnoucí vzorované keramiky, tentokrát s názvem Cécile, jenž potěší při stolování všechny romantiky.




Doufáme, že máte z nových jarních kousků minimálně stejnou radost jako my a naleznete mezi nimi svého favorita, který vnese svěží jarní vánek do Vašeho domova! Celou kolekci na našem e-shopu naleznete TADY. A pokud potřebujete ještě více inspirace, zastavte se i na našem Pinterestu ZDE.

Přejeme Vám příjemný konec zimy a spoustu nové energie z přibývajících slunečních paprsků!

Zdraví Šárka a Nordic Day.

2 komentáře:

  1. Uuuzasneee vecicky, jak jinak od Bloomingville.... Byvam hodne v Dansku a vzdycky necemu neodolam Bloomingville zbozi se da sehnat temer vsude, jen transport vetsich veci je vzdycky narocny... Proto dotaz na kontejnery na koleckach s napisem - bude mozne koupit na nordicday??? Moc diky Ingrid

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ingrid děkujeme za pochvalu i zastavení se. Ještě má část kolekce dorazit, ale pokud se chcete zeptat na konkrétní produkt, napište prosím kolegyním na info@nordicday.cz a ty Vám řeknou, jestli bude součástí nové kolekce ;-).
      Krásný den!

      Vymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)