2014/11/30

Dekorujeme / 3 x zima v teple domova

Zdravím čtenáře a milovníky Nordic Day! 
Představte si, že si můžete z Nordic Day vybrat cokoliv, co se vám líbí, pak si s těmi poklady hrát a nakonec je vyfotit a ukazovat ostatním... Tak tenhle sen se mi splnil. 
Jmenuju se Renata, možná mě budete znát z blogu Kokino home, pohrála jsem si a připravila pro vás tři inspirace pro zimní dekorování. 

Na fotce: vpravo Váza Mint, na smrkových větvích visí vánoční ozdoba Sphere a Sphere pink ve všech variantách a závěsná geometrická ozdoba Wood v domečkové B variantě, vlevo lucerna Copperplated Brass tvoří úkryt pro vázu Vip a pro menší kouli ze setu ozdobná papírová koule Ornament.

První adventní neděle za námi a začíná těšení a přípravy na Vánoce! Pravou zimní náladu pohledem z okna ven zatím tak úplně nenasajeme a tak bude lepší si kousek zimního naladění vytvořit doma. Na rozdíl od zimy paní přírody se však nemusíme urpnutě držet jen bílé, ale můžeme si zimní náladu trochu ohřát třeba použitím pastelových tónů. Kombinace pastelů a dřeva působí na oko stejně hřejivě jako zázvorový čaj s medem po procházce dnešním mrazivým ránem. 

Na fotce: vpravo váza Clear, vlevo plastový tác Clear, na něm krychlový "adventní věnec" svícen kubus 4 White a bílý diamant jako závěsná porcelánová ozdoba Diamond.
Těm, co na bílé prostě trvají, protože jinak to není zima a navíc mají raději, když méně je více, bude určitě lépe chutnat, místo čaje se zázvorem, kombinace ledu a bílé. 


Nejen kompozici, ale i srdce určitě zahřeje přání s obálkou Thinking of you od Ylvy Skarp.

Na fotce: podklad tvoří bavlnená dečka pod stromeček Splash, uprostřed váza Clear, ve váze se rozhlíží jelen jako závěsná dekorativní ozdoba Deer, v březových větvích usedlo ptactvo i s klíckou jako látková ozdoba Bird, na větve právě dopadají dvě velké sněhové vločky - papírová rozeta White,  i diamanty můžou být mechové - vlevo kovový svícen Diamond a z nočního nebe spadlá hvězda - závěsná lampa Black Star.

Na fotce: zázraky se dějí - bílý vlk jako závěsná dekorativní ozdoba Wolf a mechový diamant jako kovový svícen Diamond.

Procházka lesem to je mech, šišky, opadané větve na nich sýkorky a třeba divoké prasátko támhle za tím smrkem...ne jelen, byl to plachý jelen. Přírodně béžová v kombinaci s černou ze zimní kolekce Ferm Living to je základ, pak už jen stačí ulovit vlka, jelena, úžasnou obr černou hvězdu na Nordic Day e-shopu a projít se s košíkem po lese.

Hezké zimní ladění přeje

Renata

5 komentářů:

  1. Milá Renato, krása! Váš blog jsem měla moc ráda, škoda, že už nepokračujete... Chtěla jsem se zeptat, čím jsou fotky focené? Díky moc:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Annie, děkuju! Možná, že bude i blogové pokračování... Fotím digitální zrcadlovkou, i když ani té se v tomhle "světle" moc nechce. Hezký advent Renata .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokračování JO JO JO!!!

      Těším se.
      Protože zejména první tvé aranžmá mi nenechá spát - čarokrásné. Děkuji ti, paní, za krásný koukací zážitek!

      Pusu.

      Vymazat
    2. Já se též přimlouvám za další malé kokino ;-)

      Vymazat
    3. Ó, děkuji za povzbuzení, snad možná rok 2015 .) Teď hlavně čtu - vás obě! Krásný advent! R

      Vymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)