2014/10/28

Představujeme / Nicolas Vahé

Už jste se seznámili a ochutnali? Pokud ano, jistě není třeba slov. Ale jestli stále nevíte, koho si vlastně pod touto dánskou značkou představit a zda tyto delikatesy opravdu stojí za to, zřejmě zanedlouho vzplanete láskou - a nejen tou, která prochází žaludkem! :-)


Nicolas Vahé je původem francouz a jeho kariéra začlala v restauraci Pic pyšnící se třemi michelinskými hvězdami, kde se naučil ovládat kuchařské a cukrářské řemeslo. Jeho láska ke sladkému a touha po nových zkušenostech pokračovala ve světově proslulém cukrářství Pattiserie Giraud. Na přelomu milénia však získal pracovní příležitost v Dánsku, kam se natrvalo přestěhoval a kde také v roce 2007 založil pod svým jménem svou značku. V ní propojil mistrovské zkušenosti s francouzským šarmem a stylovým skandinávským minimalismem. Svoje produkty tak dotáhl opravdu k dokonalosti - veškeré delikatesy jsou vyrobeny z prvotřídních surovin plné překvapujících chutí a kombinací ve stylovém balení. Doplňují je ještě další praktické doplňky, pomůcky a nejrůznější vychytávky do kuchyně určené i pro ty nejnáročnější.


Nicolas svou práci dělá s opravdovou vášní, a ta je ze všech jeho produktů neskutečně cítit. Je velký perfekcionalista a milovník kvality - od použitých ingrediencí až po obalový design. Prostě mistr s velkým "M". Ale přesto velký sympaťák, charismatický muž (mezi námi děvčaty :-)) a usměvavý pohodář, ze kterého nadšení prostě vyzařuje. Moc dobře to víme, měli jsme totiž čest jej na letošním veletrhu Formex poznat osobně a všechny (uf opravdu všechny) jeho lahůdky osobně ochutnat a vybrat tak ty nejlepší!

Foto z mobilu - jak vidíte, nedalo se odolat vůbec ničemu a už vůbec se nám nechtělo z Nicolasovi příjemné společnosti odejít...
Nicolasovi produkty naleznete v téměř každé skandinávské domácnosti a jistě je už dávno znáte ze severských blogů - takové se těší oblibě na Severu. A proto jsme neodolali ani my. Jsou nejen příjemným zpestřením víkendové snídaně s kávou ochucenou vanilkovým sirupem a křupavým toustem s výtečným domácím džemem, lehkého brunche, při kterém Vám přijdou vhod nejrůznější pesta, konfity či dipy, nebo odpoledního osvěžení ovocnou limonádou, kterou si můžete odnést v praktické nádobce se slámkou kamkoliv, ale také dodají šmrnc každé kuchyni.


Nádherně vypadá třeba mlýnek se solí, pepřem s některým z olejů na mramorovém tácu hned vedle sporáku, kde vše máte okamžitě po ruce. Navíc máme vyzkoušeno, že delikatesy od Nicolase Vahého jsou skvělým dárkem pro kohokoliv. Protože dobré jídlo přece miluje každý! :-)

Všechny fotografie společně s další inspirací od Nicolase Vahého naleznete na našem Pinterestu

A protože produktů v naší nabídce máme opravdu hodně, doporučíme Vám začít třeba právě od úžasných džemů, které budou milovat také děti, nebo ochutnávkou lahodných čokoládových lanýžků. U svých produktů má Nicolas vždy nejaký ten recept k dobru. Takže pokud se chcete pustit o víkednu například do šafránového rizota, není se čeho bát. Hotovo bude za pár minut a vše zvládne i začátečník...


Nezapomeňte, že už pouze do 29. 10. máme pro Vás všechny produkty od Nicolase Vahého s 20% SLEVOU a to už je opravdu důvod konečně podlehnout, nemyslíte? ;-)

Dobrou chuť přeje Martina

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)