2014/09/30

Dekorujeme / Komodu s měděnými odlesky

Pokud máte rádi netradiční barevné kombinace, současné trendy a sezónní dekorace volíte spíše střízlivé, dnes právě pro Vás máme jeden lehký ranně podzimní styling, který Vás třeba inspiruje vyzkoušet opět něco nového.

Skandinávský styl vždy působí odlehčeně, a tak někdy stačí, když v interiéru blížící se chladnější období začne zútulňovat více dřevěných prvků, pár přírodnin nebo podzimní rostliny či teplejší barevnost. Naprosto nás nadchla měděná barva a surové dřevo na bílém základu, kterou jsme zvolili na hlavních doplňcích. Měď je neskutečným osvěžením. Najednou dodá domovu šmrnc a zároveň jej zjemní. A i když přidáte třeba jen novou vázu a pár svícínku v tomto odstínu, změna bude výrazná a Vy mile překvapeni.

Ale to ještě není všechno. Věděli jste, že barva mědi vypadá naprosto dokonale společně s pudrově růžovou a světle šedou? My jsme se do ní jednoduše zamilovali. A jak bude působit tato netradiční a přitom prudce elegantní kombinace na Vás se můžete přesvědčit v koutku s masivní komodou od Bloomingville, kterou jsem pro Vás nadekorovala....


Komoda je nejbáječnější místo na časté změny dekorací, ať už ji máte v předsíni s košíkem na rukavice, v ložnici s dózou se šperkami nebo v obýváku s televizí. Nebo upřednostňujete solitérní kousek pouze na výstavu nejmilejších drobností, jako je tato.


Celý ráz místnosti dokáže neuvěřitelně proměnit také koberec. V zimě zahřeje a vytvoří i novým prostorem pro lenošení. Já jsem vybrala velký šedý koberec Grey Diagonal s geometrickým potiskem od Bloomingville, na který bych se uvelebila na růžovém polštáři s trojúhelníky blush Small Triangles.


Další prostor pro dekorace vzniknul také díky nástěnným poličkám Venner v neobvyklém tvaru šestiúhelníku. Jsou opravdu skvělé, dají se použít do jakékoliv místnosti a upevnit na stěnu nebo stohovat na sebe. Do nich jsem umístila geometrické bílé svícínky od Madam Stoltz a další dekorace s růžovou - dekorativní domeček House Pink, zápisník M for Memory od Design Letters s růžovou gumičkou a růžové čajové svíčky. Tyto drobnosti tak nechají vyniknout velké měděné keramické váze Copper s vysokým leskem, která je opravdu skvostná a je to přesně ta váza, která rozzáří celou místnost!


K té jsem zvolila ještě měděné svícínky Geometric na čajovky, čím více na podzim, tím lépe myslím ;-). Tyto jsou kovové a se stejně zkosenými hranami jako na bílém geometrickém květníku od Madam Stoltz. Ve stejném stylu jako poličky je zase tento žensky jemný dřevěný tác Pink, na kterém se krásně budou vyjímat i nejrůznější přírodniny. A typografický obrázek s růžovým šestiúhelníkem na šedém pozadí prostě nesmí chybět, však mě už znáte...


I na detailech záleží! Vřes, kterému jsem na podzim neodolala ani doma jsem ještě ostříhala pár větviček a dozdobila jím poslední měděný kousek - kovový květník Copper nebo kalíšek např. na tužky od Bloomingville.


Jemný geometrický vzor, světle růžovou barvu a navíc vtipné zavírání na knoflík má také tento kouzelný úložný box Creative Play, do kterého můžete schovat všechny svoje poklady, kdyby náhodou už v zásuvkách od komody nebylo dostatek místa...


A jedno backstage foto na závěr a důkaz, že focení někdy přináší oběti. Vlastně ještě jednu věc. Že komodě zvládnete přišroubovat nožky i úchytky úplně sami, stejně jako já ;-).


Doufám, že se Vám naše další foto inspirace líbila a některé kousky jste si opět dokázali lépe představit "naživo". Jestli máte chuť se do podobné barevné variace také pustit, dejte vědět, budu Vám držet palce!

Barevný a veselý podzim přeje Šárka a Nordic Day.

2 komentáře:

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)