2014/10/10

Inspirujeme se / Tipy blogerek na podzim

Tentokrát jsme si na náš blog přizvali na pomoc ještě dvě skvělé blogerky - Martinu, kterou už znáte a Iri, jenž má rovněž báječný vkus a styl. Společně s nimi jsme pro Vás vybrali svoje nej srdcovky z Nordic Day, bez kterých si letošní podzim neumíme představit, a hned se dozvíte proč. Vše jsme poskládali do koláží, které naleznete také na našem Polyvore ZDE. A pokud se vám budou líbit, dejte nám vědět a zase pro Vás ve spolupráci s dalšími blogerkami určitě něco připravíme ;-).

Iri Novak z blogu Můj dům můj squat vybrala svěží černobílý mix okořeněný typografií a zvířecími motivy. Přírodní dřevo i lehká barevnost ovšem nesmí chybět. A vše je navíc designové a maximálně funkční!

Skleněná láhev na vodu Water / "Prakticky nic jiného než vodu nepiju a stylová láhev se mi tak víc než hodí."
Hrneček Art 3 / "Pro hezké hrnečky s malým dotekem umění mám velkou slabost."
Dětské povlečení Deer / "Tohle povlečení je sen, který jsem svě dceři Domi ovšem nestihla splnit. Už je na něj moc velká."
Úložný box Organize / "Mám ho doma a je super. Vypadá krásně a pojme, co je potřeba."
Utěrka Letters / "Geniální typografický talent Arne Jacobsena si ráda připomenu i v kuchyni."
Hrneček Fox / "Už máme doma kočičku a lištička by ji krásně doplnila."

Martina z My One Way pro změnu vytvořila útulnou podzimní atmosféru, kde umně zkombinovala trendy měď s okrovou paletou, kterou příjemně ozvláštnila chladnou šedí. A při výběru stejně jako Iri nezapomněla ani na své ratolesti.

Závěsná lampa diamond copper / "Diamant, který prosvítí pošmourný podzim - rafinovaný tvar diamantu zahalený v trendy měděné barvě je pro mě neodolatelnou kombinací - můj favorit."
Vonná svíčka appealing atmosphere / "S podzimem přichází i větší spotřeba svíček, tato se do měděné trojice nejen skvěle hodí, ale navíc provoní domov."
Pexeso design letters abeceda / "Úžasné pexeso zabaví celou rodinu a přitom pomůže i procvičovat naší čerstvou školačku."
Měděný květník copper / "K podzimu je barva mědi jako stvořená a jednoduchý květník je tak mnohostranný..."
Přehoz Sky Blue / "Pletený přehoz pro chladnoucí říjnové večery a k tomu v trendové pastelové barvě, ten by se v mém "černobílém světě" vyjímal."
Polštář playing Lynx / "Po polštáři s rysy už dlouhou dobu pokukuji - a ke snění o/po procházce lesem v jeho měkké náruči je jako stvořený."
Šárka z blogu Ma Maison Blanche zase zalovila v našich podzimních novinkách, kde přírodní materiály, ingredience a motivy kontrastují s temnými minimalistickými liniemi. Vybrala tak doplňky a dekorace, které by ji maximálně zpříjemnily prodlužující se večery.

Závěsná porcelánová ozdoba Fallow deer / "Jeleni a laně mě prostě baví, tuto vtipnou ozdobičku bych na podzim pověsila na větev a o Vánocích na stromeček."
Porcelánový hrneček Antler deer / "Opět úžasná stylovka, navíc v neotřelé kombinaci bílého porcelánu a luxusní zlaté. Na horký čaj jednoznačně nej hrneček!"
Krém na ruce s bergamotem a pačuli / "Obzvlášť v tomto období mívám suché ruce. Nic jiného, než přírodní kosmetiku už nepoužívám, proto bych moc ráda chtěla vyzkoušet právě krém na ruce od nové značky LA:BRUKET."
Dřevěná stolička Diamond / "Dřevo je nejkrásnější materiál a geometrie stále v kurzu, proto mě zaujel tento nádherný solitér, pro který bych našla nespočet využití!"
Svíčka Meadows Midnight / "Doufám, že si brzy tuto vůni, jenž mě oslovila nejvíc z nové podzimní kolekce v nádherném balení vyzkouším i u mě doma. Neznám nic lepšího, než voňavý domov rozzářený světlem svíčky."
Váza black matt / "Jendoznačně nadčasový kousek a krásný doplněk třeba na podzimní větvičku (s ozdobou Fallow deer), který bude tvořit zajímavý kontrast s trendy zlatou nebo měděnou barvou."


Užívejte podzimních dní, ať už je počasí jakékoliv a nezapomeňte si dělat pravidelně radost!
Zdraví Šárka s Iri a Martinou.

2 komentáře:

  1. Milé dámy, k každého z vašich wishlistů/koláží bych si něco pěkného vybrala. Od Iri doma máme už DL utěrky, kouzelné povlečení a hrneček s ocáskem ježečka. Závěsnou lampu od Martiny bych pověsila do ložnice, kterou čekají velké změny a pexeso by se u nás taky moc hodilo.;) No a od Šárky si s dovolením beru hrneček, stoličku, krém na ruce a samozřejmě svíčku Meadows.:))
    Děkuji za krásnou inspiraci a přeji slunečné dny, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko tak to jsme rády, že sdílíme stejný vkus i milý komentář, posíláme podzimní pozdravy a držíme palce, ať se přání brzy vyplní ;-)

      Vymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)