2014/08/05

Inspirujeme se / Plážová výbava

I když to tak poslední dny možná nevypadá, léto zdaleka nekončí. Určitě nás čeká ještě spousta krásných slunečných dní strávených u vody nebo u moře na pláži na dovolené. A proto jsme vytvořili tuto inspirační koláž s nejstylovějšími kousky, jimiž si můžete právě takový den zpříjemnit.

Ze všeho nejdůležitější je mít správnou tašku k vodě. Do velké plátěné tašky s koženými uchy a hravým retro designem na zip od HouseDoctor se jistě vejde vše potřebné. Například měkoučká osuška ve světlemodré barvě značky By Nord. Na tu si bez problému můžete díky její velikosti 100 x 170 cm lehnout a slunit se celý den. Aby se Vám všechny nezbytnosti nerozkutálely, u House Doctor naleznete také spoustu kosmetických taštiček či penálů na zip v několika velikostech s různými grafickými motivy. Stylově zabalit rovněž můžete svůj iPad nebo iPhone do některého z našich obalů. Aby Vám to slušelo, zápěstí ozdobte korálkovými náramky a místo vůně můžete použít tělové mléko či krém na ruce od Compagnie de Provence, který Vaší pokožce navíc dodá hydrataci. Vše v praktickém mini balení, stejně tak jako malé mýdélko i sprchový gel, jenž se bude jistě také hodit. A pokud necháváte raději elektronické hračky doma a dáváte přednost snění a přemýšlení třeba nad novými projekty, potřebujete už jen designovou tužku a zápisník s písmenkem M od DesignLetters...




Nákupní taška Pocket / Mini mýdlo Wild Rose 25 gr / Náramek Charming / Obal na iPad / Sprchový gel Sweet Violet 30 ml / Plážová osuška Ice Blue 100x170 / Toaletní taštička Prints / Taštička Prints / Zápisník M for Memory / Tělové mléko Summer Grapefurit 30 ml / Krém na ruce Fresh Verveine 30 ml / Tužka Design Letters 5 ks



Protože je stále v prostorné tašce místa dost, další potřeby necháme zcela na Vás a můžete nám o nich napsat. Bez čeho si Váš den na pláži neumíte vůbec představit?

Celou koláž se všemi kousky naleznete na našem Polyvore, kde naleznete také další inspiraci od nás.

Nádherný srpen plný sluníčka a pohody přeje Šárka a Nordic Day.

2 komentáře:

  1. Když vynechám plavky, bez kterých si to zatím taky nedokážu představit :D tak jednoznačně sluneční brýle, klidně nějaké obyč plasťáky, s kterými můžu zacházet jakkoliv, ale mžourání do sluníčka, které se odráží o hladinu, to ne! t.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)