2014/04/04

Inspirujeme se / Růžová, mintová a šedá

S trendy letošního jara jsme vás už seznámili (ZDE) a možná si jich užíváte naplno. Pokud ale stále hledáte ten pravý doplňek, který by do vašeho domova vnesl svěží vánek ze severu v příjemných pastelových barvičkách a nevíte si rady, rozhodli jsme se vám trošku pomoci. Ty nej kousky z Nordic Day v pudrově růžové, mintové a světlé šedé s hravými geometrickými vzory i jemnými strukturami v elegantním provedení jsme vybrali za vás a tady jsou :-)

Máte favorita? My rozhodně - růžový kovový koš Ferm Living, mintovou vázu s geometrickým vzorem Bloomingville a světle šedé věšáčky ve tvaru písmene X HK living...

Všechny barevné odstíny se navzájem moc hezky doplňují, nemusíte se je tak bát kombinovat nazvájem. Někdy stačí na oživení interiéru jen dva výraznější prvky v pastelové barvě a k nim stejně barevná květina či starý doplňek nově přetřený ve stejném barevném odstínu.

Pro více inspirace jsme pro vás připravili také novou nástěnku na našem Pinterestu s názvem Pretty Pastels, kde najdete i nádherně barevné interiéry, určitě vám zvednou náladu ;-). Vše naleznete ZDE.


Veselý víkend s dobrou náladou přeje Šárka a Nordic Day.

4 komentáře:

  1. Plechovky na kávu a čaj jsou úžasné! Jooo, pastelové barvičky, ty já můžu, jsou krásné!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenn jsou a přímo nabité jarní energií! Děkujeme za návštěvu, krásný večer :-)

      Vymazat
  2. Krásné věcičky, brala bych všechny :-D Mintová váza je naprosto dokonalá ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti to by se potom zdobil jarně byt :-). Jj, letošní kolekce od Bloomingville prostě nemá chybu! Děkujeme za návštevu a přejeme úspěšný start do nového týdne

      Vymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)