2018/06/14

Tipy na nejkrásnější svatební dary, se kterými zaručeně uděláte dojem!

Pokud vám do rukou přistála obálka s romantickým svatebním oznámením, gratulujeme! Stali jste se důležitou součástí jednoho nádherného dnu, který se vryje do paměti - stali jste se svatebním hostem. Už od nepaměti je zvykem a slušností, že svatební hosté dávají novomanželům svatební dar jako poděkování, že mohli být součástí jejich svatby. Může se to zdát jednoduché, ale zdání klame!

Jestliže si snoubenci nevytvořili seznam věcí, které by se jim při jejich společném životě hodily, pak pro vás máme radu. Zapomeňte na spotřebiče a nádobí jakéhokoliv druhu, protože je velmi pravděpodobné, že ten toustovač, vysavač a sklenice, nad kterými možná přemýšlíte, už ve své domácnosti mají. Co jim tedy dát, aby jim to udělalo radost? Nejlepší svatební dary jsme našli za vás a rozdělili je do několik kategorií. Uvařte si kávu, udělejte si pohodlí a přečtěte si naše tipy.

Objevte naší kategorii se svatebními dary a vyberte si ten nejlepší! Zdroj: Pinterest



Spaní jako v pohádce


Co třeba darovat kvalitní povlečení, do kterého novomanželé můžou “hupsnout” hned po svatební cestě? Přírodní lněné povlečení zaručí spaní jako v pohádce. Je známo, že len se po každém vyprání a vysušení stává měkčím, jemnějším a poddajnějším, takže na rozdíl od běžného povlečení, platí, že čím je starší, tím je hezčí. Další výhodou pro každou ženu je, že se nemusí žehlit, protože právě jeho mírný pomačkaný vzhled dodává povlečení charakteristickou krásu.

Našim favoritem je povlečení od švédské značky Kardelen v bílé barvě. S tou nešlápnete vedle, protože bílá se hodí kamkoliv a když je povlečení doplněno ještě o dekorativní polštářky, pak bude ložnice vypadat jako z časopisu o bydlení.

Přírodní lněné povlečení potěší a vydrží spoustu let!

Voňavá domácnost


Kdo by neměl rád příjemně provoněnou domácnost? Vonné svíčky miluje skoro každý, kdo si potrpí na útulnou domácnost. A darovat novomanželům svíčku, která i po vyhoření bude krásným dekorativním prvkem, je opravdu trefa do černého.

My milujeme vonnou svíčku Lempi z dílny Skandinavisk, která voní doslova jako Láska. Má krásný čistý minimalistický obal a i po vyhoření ji lze použít jako dekorativní skleničku - třeba na čajovou svíčku. Ještě o malinko stylovější je vonný difuzér Lempi. Skvěle se bude hodit například do koupelny či do chodby. Opět má romantický vzhled se srdíčky na obalu. Zkrátka dokonalý svatební dar, co myslíte?

To je nádhera, co říkáte? Svatební dar jako vyšitý!

Stylový obraz na zeď


Pokud dáváte přednost dárkům, které vydrží roky, pak vám můžeme všemi deseti doporučit stylové a designové plakáty malíře Rubena Ireland. Jsou sofistikované, tajemné a patří mezi nejoblíbenější plakáty ve stylových domácnostech.

Zaručeně uděláte radost i minimalistickým motivačním obrazem ve zlatém rámu s nápisem v překladu: “Nic neočekávej a za všechno buď vděčný.”

Plakáty jsou skvělým dárkem, který bude denodenně připomínat tento slavný okamžik. Jako například tato diva Marianna.

Jistota je jistota


Pokud si vybraným dárkem nejste úplně jisti a nevíte, zda by udělal nevěstě a ženichovi radost nebo jestli by se novomanželům vůbec hodil do celkového vzhledu domácnosti, tak není nic jednoduššího, než darovat dárkový poukaz. Novomanželé si tak budou moci sami vybrat, co bude jejich bytu slušet ze všeho nejvíc.

Vybírat můžete mezi poukazy od 200 Kč do 5 000 Kč a vhodit ho následně na svatební stůl do krabičky s ostatními přáníčky a dary. Víte, co se říká - jistota je jistota!

Miluje alespoň jeden ze snoubenců nordic a skandinávský styl? Není nic jednoduššího, než darovat poukaz do Nordic Day!

Svatební dar nemusí být velký, ani nemusí stát desetitisíce, důležité je, že jste si dali práci jej vymyslet a že si při pohledu na něj čerství manželé vzpomenou, jak dobře jim v tento důležitý den bylo. Aneb jak řekl řecký básník Pindaros: “Každý dar, i sebemenší, je ve skutečnosti veliký, byl-li dán s láskou.”

Příjemně strávený svatební den přeje

Míša a Nordic Day

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)