2015/06/24

Dekorujeme / Obývák s Tine K Home 3 x jinak

Myslím, že dekorace a bytové doplňky Tine K Home představovat asi nemusím. Je to to nejlepší ze severského stylu... Jemné, něžné a nadčasové. Já osobně Tine K Home miluji a vždy netrpělivě očekávám novou kolekci ;-). Dnes Vás zvu do mého obýváku, který jsem pro Vás 3x proměnila právě s pomocí doplňků a dekorací z poslední kolekce Tine K, a moc mě to bavilo.


Nejprve vše krásně pohromadě ve vitríně. Styling jsem si opravdu užila a protože miluji květiny, zakomponovala jsem je i zde. Vedle vitríny najdete asparágus, na který je ideální keramický květník Vietnam Black nahoře další moje oblíbená květina Oxalis Triangularis, nebo také fialový čtyřlístek v obalu Phantom. Uvnitř vitríny na horní poličce mix svícnů Facet,  vedle je položený velký ubrus s potiskem Block print. Dále pak největší klasika od Tine K Home, ručně vyrobená a malovaná keramika, hrneček Black stripe Morocco a hrneček Grey stripe Morocco a hned vedle keramická miska Morocco Black, nebo keramická miska Stripe Grey. Druhou poličku najdete v detailu na dalším obrázku. Úplně dole je opřený velký servírovací kulatý tác TineK denim s ručně natištěnou dekorací loga značky. A nezbytné polštářky, které navodí tu pravou útulnou atmosféru.


V detailu vitríny na druhé poličce je skleněná váza Tine  Home, vedle ní kosmetická taštička Eye Nude PrintDřevěná krabička Tine K Home, která je k dispozici ve dvou velikostech a na jejím vrchu je originální ručně obtištěné logo Tine K Home. Vonná svíčka Silver Flower jejíž vůni úplně zbožňuji, je má oblíbená. Dekorativní cementová kachle Marokko, která může sloužit buď jako tácek pod hrníček s kávou, na šperky nebo jen opřená jako dekorace.




proměna č. 1 - Něžná svá (v barevném provedení dusty pink, beige a white)

Tato proměna je velmi ženská a já doufám, že působí i útulně. Já sama trávím dost často večery pletením a ráda se zachumlám do příjemného plédu, deky (a to kolikrát i v létě! :-)) Milované pryskyřníky jen podtrhují romantickou náladu.



Na stolku jsou velmi oblíbené svícny, které jsou už takovou stálicí a mění se v každé kolekci pouze v barevném provedení. Zde jsou svícen Facet glass Dusty rosesvícen Facet glass silver, dále pak kosmetická taštička eye Nude Print. V taštičce, která nemusí nutně sloužit jako kosmetická, najdete stylové pero Tine K Home v bílé a dust rose barvě. Na sedačce je slámová taška mini, která se skvěle hodí právě na pletení a pléd v béžové barvě.


Na bílém odkládacím stolku jsou rostliny v keramických obalech Vietnam, v nabídce jsou duď v bílém provedení, nebo v v černé barvě.


Pletení a slámová taška mini s krémovým pleteným plédem, alternativa ZDE.



proměna č. 2 - Orient a Ylva, proč ne...  (v barvém provedení white, blue a black)

U druhé proměny jsem si tak trošku splnila sen. Mám ráda kombinace různých stylů, a to jsem si právě zde dopřála. Moderní design v podobě plakáků od Ylvy Skarp, doplňků v lehce orientálním duchu, jako je třeba velká mosazná lucerna, a samozřejmě nadčasová a elegantní Tine K. Barevně né nic divokého, tady jsem zvolila jako doplňkovou barvu tmavě modrou.



Plakáty na stěně Ylva Skarp Personality a Creativity. V popředí můžete vidět svítící řetěz s 10ti žárovkami od House Doctor. Na bílé kovové stoličce Madam Stoltz asparágus v keramické váze, obalu Vietnam. Sedačce dominuje ručně vyšívaný polštář Flower dark blue (další můj favorit, je opravdu krásný). Stropní lampa Tine K Home white/cream, zde ve velikosti 60 cm. Koberec Block grey black od House Doctor.


Na křesle velký povlak na polstář Grey Ikat a kožešinový sedák Mongolian Black. Pod stolkem maxi slámová taška Morocco, kterou já používám na další polštářky, které zrovna nejsou na pohovce, ale kdykoliv je můžu vyndat. Na stolku bílá lampa a cylindr Tine K Home bílý s perletí. Hned vedle mosazná lucerna, do které běžně používám dvě svíčky, je celá prosklená a má dvířka na západku. Sukulent a jasmín v obalech Phantom


V pozadí vyšívaný polštář Flower dark blue a na stolku v detailu dekorativní cementová kachle Marokko, svícen Facet glass silver a menší vonná svíčka s omamnou vůní fíků Fig TineK. Pod poklopem House Doctor větší vonná svíčka Rose TineK.



proměna č. 3 - Severská klasika  (nesmrtelná kombinace bílé, černé a šedé)

Nejvíce typické pro severské bydlení a asi nejoblíbenější... a to nás baví ;-) Jako základ bílá s černou na doplňcích a celé to zjemňuje šedá. Nesmí chybět květiny a v poslední době hodně oblíbený mramor.


Na stolku bílá lampa a látkový cylindr Tine K Home bílý s perletí, který bude opravdovým skvostem vašeho interiéru. Malé a velké vonné svíčky, menší Fig TineK a větší Rose TineK. Na křesle velký povlak na polstář Grey Ikat (můj favorit). Oliva, která se teď hodně objevuje a je ideální třeba na terasy.


Stropní lampa Tine K Home white/cream, tato je velikost 60 cm, ZDE najdete menší rozměr. Na levé straně na odkládacím bílém stolku dekorativní cementová kachle Marokko. Na bílé stoličce vpravo asparágus a opět keramický květník Black Vietnam. Na konferečním stolku oblíbených směs skleněných malých a velkých svícínků Facet a mramorová deska Light grey od BloomingvilleKoberec Block grey black od House Doctor.


V detailu na černém stolku svícny Facet, Glass silver a vyšší Glass clear, který já používám třeba i jako vázičku. Mramorová deska Light Grey a černá váze Gabriella od Ib Laursen, zde jí najdete v šedé barvě.

Celou kolekci od Tine K Home najdete ZDE a čeká Vás příjemné překvapení, na Nordic Day už totiž začaly slevy, takže můžete tyto a jiné další kousky pořídit za lepší ceny :-)!


Já se s Vámi pro dnešek loučím a doufám, že se Vám moje proměny líbily. A pokud ano, napiště, jaká to byla. Budeme se spolu s Martinou, Šárkou a vůbec celým týmem z Nordic Day těšit na Vaše komentáře. 

Užívejte první letní, snad už teplejší dny. 
Zdraví Vás Radana z Radushstyle.

8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Moc děkuji Martino, jsem ráda, že se líbí ;-) Hezký den, Radana

      Vymazat
  2. Milá Ráďo, co věc od Tine, to perla... s ní nelze nikdy šlápnout vedle... Krásné proměny! Za mě nej ta první, romantická!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru ahoj, souhlasím... Tine to jsou skvosty ;-) A romantická má takovou příjemnou atmosféru :) Díky za komentář a přeji krásné letní dny! R.

      Vymazat
  3. Radí naprostá nádhera a dokonalost. Stěhuju se hned! Děkujeme moc :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári díky, bylo těžké fotky vůbec vybrat bylo jich tolik :D Není zač, já děkuji za důvěru ;-) paaa R.

      Vymazat
  4. Radí, dokonalé!!! Ostatně jako vždy ;-)))) Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Katko! Krásný den a zase brzy na IG :) R.

      Vymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)