2017/03/13

Jarní péče o pokožku s novou kosmetikou Plum & Ashby

Jistě budete souhlasit, že nám všem letos dala zima hodně zabrat. Užili jsme si spousty zimních radovánek, to ano, ale naše pokožka i přes veškerou snahu utrpěla. Déšť, sníh, mráz a pak zase přetopené byty, to vše se na nás neblaze podepsalo a s nadcházejícím jarem je třeba s tím něco udělat. Je starou známou pravdou, že se střídáním ročních období se doporučuje střídat i kosmetiku, se kterou o sebe pečujeme. Obecně v zimě vyživovat, v létě hydratovat. A pokud možno s kvalitními produkty, nejlépe přírodními. Protože jen příroda si dokáže poradit a každý rok se na jaře probudit do plné krásy! Pojďte se svézt na téhle kouzelné vlně jarní regenerace! Novou, čistě přírodní kosmetiku Plum & Ashby si zamilujete vy i vaše pokožka.


Britská značka Plum & Ashby je na trhu poměrně nová, její zakladatelka, sympatická Vicky White, ji přivedla na svět teprve před 4 lety. Ryze přírodní kosmetika v krásných designových obalech (ty byly dokonce nominovány na britskou cenu za design od ELLE Decoration) i elegantní bytové doplňky si rychle získaly oblibu i za hranicemi Anglie a od teď se s nimi můžete díky našemu e-shopu hýčkat i vy.



Věrným maskotem značky Plum & Ashby je foxteriér Bertie, kterého Vicky White občas zvěční i na svých výrobcích. 


Péče o ruce

Chladné počasí, domácí práce i jarní řádění na zahrádce - to vše našim rukám rozhodně nesvědčí. Bez kvalitního krému na ruce to zkrátka nepůjde. Ten od Plum & Ashby voní po medu a je doslova napumpovaný zvláčňujícími esenciálními oleji a vitamíny. Schovejte si jednu tubičku do kabelky a jednu do toaletního stolku. O své ruce tak můžete pečovat, kdykoli bude třeba! Pro skutečně hloubkovou hydrataci rukou si na poličku v koupelně ještě připravte skleněný kelímek s krémem vonícím po levanduli a zelených fících.


Na jaře nás čeká spousta práce na zahrádce a pokojové rostlinky také volají po přesazení. Vaším cílem po práci s hlínou jsou hebké provoněné ruce. Vezměte si kromě pečujícího krému na pomoc i rozmarýnový olej a skořápky vlašských ořechů, obsažené v exfoliačním mýdle nebo speciálním čistícím peelingu na ruce. Po odpoledním sázení rajčat můžete směle vyrazit rovnou do opery:-)


Na každodenní mytí rukou vám určitě přijde vhod některé z voňavých přírodních mýdel. Vicky se svým týmem jejich čistě přírodní složení dovedla k dokonalosti. Kromě vonných esencí zeleného čaje nebo mořských řas najdete ve všech mýdlech i zvláčňující oleje, bambucké máslo a minerály, které se postarají o hydrataci. Pro účinný boj s nečistotami sáhněte po mýdle s tea tree olejem, který je známý svými antiseptickými a antibakteriálními vlastnostmi. Všechna mýdla jsou neuvěřitelně jemná a tím pádem vhodná pro péči o pokožku rukou celé rodiny.



Musíte dětem připomínat mytí rukou? S mýdlem ve tvaru rybky vám tahle starost odpadne a budete muset děti z koupelny spíše vyhánět:-) 


Svěžest a relaxace


Pravá jarní rána jsou kouzelná, ale někdy nám chvíli trvá, než se plně probereme a všechnu tu probouzející se krásu jsme schopni vnímat na plné obrátky. Spolehlivě pomáhají dvě věci - ranní káva a osvěžující sprcha! S mycími gely a tělovými mléky od Plum & Ashby si během (nejen) ranního sprchování dopřejete notnou dávku aromaterapie. Do nového dne tak vykročíte svěží, voňaví a hlavně pozitivně naladění!



Po dlouhém namáhavém dni a s jarní únavou v zádech si tělo i mysl žádá relax. Nejlépe v horké lázni. Zklidňující účinky levandulového aroma jsou vám jistě známé, zbývá tedy zvolit mezi koupelovou esencí z levandule a měsíčku lékařského nebo koupelovou mořskou solí se sušenými levandulovými květy. Horká koupel s přídavkem toho či onoho vás neuvěřitelně uvolní a naladí na klidný spánek (jen pozor, abyste neusnuli už ve vaně)!



Voňavé potěšení vždy a všude


Základem kosmetiky Plum & Ashby je příroda a nepřeberné množství krásných vůní, které nabízí. Vicky se rozhodla dopřávat jejich blahodárné účinky nejen tělu, ale i mysli. Do svých vonných svíček namíchala harmonické vonné esence, které vás povzbudí, zklidní, osvěží, zrelaxují... Záleží jen na vašem výběru - máte rádi energické citrusy, uklidňující bylinky, dálkami vonící santalové dřevo nebo levandulovou klasiku?  Vaše oblíbená vůně vás v každém případě bude provázet doma i na cestách. Svíčky jsou totiž ukryté v tmavě zabarvených skleničkách se šroubovacím víčkem, takže si je můžete přibalit do kufru a obklopit se voňavou atmosférou svého domova i v hotelovém pokoji.



Přejeme vám krásné voňavé jaro - venku i u vás doma!


2 komentáře:

  1. Moc se mi líbí ty fotky a i desing vašich stránek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Moniko,

      děkujeme, to nás moc těší. Pokud Vás kosmetika Plum & Ashby zaujala, tak si rozhodně nenechte utéct naši jarní 15% slevu na veškerou kosmetiku, včetně úžasných britských novinek -> http://www.nordicday.cz/kategorie/kosmetika/

      Přeji Vám krásný den,

      Petra, Nordic Day

      Vymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)