2016/11/18

Inspirujeme / Naordinujte si Vánoce podle House Doctor

Naše oblíbená dánská značka House Doctor je typická velkou stylovou rozmanitostí svých kolekcí. Proto jsme zvláště u ní netrpělivě očekávali, co nabídne v letošní vánoční sezóně. A House Doctor opět nezklamal! Přesně v duchu svého motta: "Každý si zaslouží zdravý domov!" nám na letošní Vánoce naordinoval přírodu! Nechte se tedy inspirovat závanem čerstvého vzduchu ze sněhem lehce zavátého severského lesa a přijměte pozvání k prohlídce vánoční kolekce ozdob a dekorací od "lékařů našich domovů"!



Třpytivý sníh, šedomodrá zimní obloha, zlaté odlesky zimních slunečních paprsků i jemná zeleň jehličí a mechu se promítly do designu letošních vánočních ozdob. Převažují jednoduché baňky, které jsou ale ozvláštněné originálními detaily.

Vánoční ozdoba Effects Brass je netradiční nejen svou matnou mosaznou barvou a lehce zploštělým tvarem, ale především materiálem - je totiž vyrobena ze železa!
Vánoční baňka Upp díky jemným měděným flitrům na blankytném podkladu evokuje jasnou zimní oblohu.
Bílé ozdoby se zlatými detaily Gold Sprinkle a Stribe Gold osvěžují šedozelený mix jednoduchých skleněných baněk .
Hvězda nebo sněhová vločka? Třpytivá ozdoba Spike Silver Glitter každopádně dodá vánočnímu dekoru slavnostní šmrnc.
Originální autíčko se stromečkem na střeše pro ty, co si i o Vánocích rádi hrají. Výborně si rozumí s jednoduchými ozdobami Use Silver a Stribe Black v čistém skandinávském stylu.

Ve skandinávském vánočním dekoru nikdy nechybí dostatek zářivých akcentů v podobě světelných řetězů. A nebyl by to House Doctor, aby do světelné hry nezapojil svůj legendární minimalistický řetěz z jednoduchých obnažených žárovek na černém a nově i bílém kabelu. 

Řetěz se dá doma využít po celý rok, na Vánoce ho stačí doladit třeba modřínovými větvičkami.

Vánoční kolekci House Doctor jsme měli možnost v plné kráse vidět i zažít na srpnovém Formexu. A věřte, že přestože venku panovaly letní teploty, nás ta úžasná atmosféra severských Vánoc pohltila natolik, že jsme se ještě venku přesvědčovali, jestli náhodou nezačne sněžit. Přinášíme vám pár fotek, kde mimo jiné najdete inspiraci na sváteční stolování.

I na Formexu jednu z vánočních instalací House Doctor lemoval žárovkový řetěz.
Styling vánočně prostřeného stolu dokazuje, že glazovaná keramika v kombinaci s barevným sklem a přírodními dekoracemi funguje perfektně.
Severský vánoční zázrak v plné kráse.
Věřili byste, že tyhle malé vánoční stromečky nejsou pravé?
Vánoční dekorace by nebyly kompletní bez krásně zabalených a vyšperkovaných vánočních dárků. House Doctor letos promítl přírodní téma i do motivů vánočních pohlednic a dárkových jmenovek na vánoční balíčky a tak trochu i do nádherných potisků vánočních balicích papírů. Budete-li mít toto vše po ruce, můžete si být jisti, že dotáhnete styl vašich Vánoc do posledního detailu.

Vánoční dárkové kartičky a pohlednice Winters se budou hodit třeba i k výrobě jmenovek na vánoční stůl.
Stylový balicí papír je základ, ozdobné nálepky i dárkové štítky jsou pak třešničkou na vánočním balíčku. 
Na hotový balíček můžete navázat i vánoční ozdobu jako malou pozornost navíc.


Máte hotovo, teď už si naordinujte jen sváteční klid a pohodu!:-)






2 komentáře:

  1. Tie malé stromčekysúnádherné. Tá prvá fotka, prestieranie so stromčekmi je top.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Atize, stromeček od House Doctor naleznete i na našich stránkách - http://www.nordicday.cz/dekorace/dekorativni-stromecek-se-svetylky-ice/ Přeji Vám krásný den, Petra, Nordic Day

      Vymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)