2015/05/25

Dekorujeme / Jarní relax s Design by

Jestli milujete víkendové prodloužení ranního či poobědového odpočinku stejně jako já, pak by Vás možná mohlo zajímat, jak si takové chvilky ještě více zpříjemnit a díky stylovosti si jich ještě více užívat :-). Když jsem zjistila, že Nordic Day má v nabídce i nádherné přehozy Design by, toužila jsem jen po tom je někdy sama vyzkoušet. Přehozy i polštářky, které na mne díky originálním a úžasným potiskům vykukují z nádherných severských blogů mě naprosto uchvátili. Můžete vybírat z orientálních či geometricky jednodušších vzorů, mě tentokrát zlákal elegantní a hravý leopardí vzor. A protože pro mě znamená jakýsi doušek rebelství, doplnila jsem jej opět svou oblíbenou tonetkou místo nočního stolku. Protože i kdybyste měli vedle postele místo něj pouze štos starých časopisů, s takovými doplňky to bude působit naprosto dokonale ;-). Jako úložný prostor můžete využít třeba papírového pytle Le Sac En Papier, který pojme opravdu mnoho nezbytností. Skladuji v něm např.svou sbírků obrázků, fotografií a plakátů, které si neustále kolem sebe měním podle nálady, své náčrtky a nebo výrobky z papíru. Stejně tak vhodný je ale např. pro nějakou svěže zelenou pokojovou rostlinu.



Já si na časopisy, které si nejraději ve volných chvílích prohlížím, položila jednoduchý a přesto velice působivý a nadčasový svícen Nocto Rose od Normann Copenhagen v módní světle růžové. S ním je romantická nálada zaručena. A skvěle se mi hodí i k zápisníčku od Design Letters :-).



Z dílny Normann Copenhagen jsem neodolala ani dalším dvěma povedeným kouskům. Známé ručně malované černobílé vázičce Agnes a nádherně zpracované skleněné dóze Smoke Briliant. Ta poslouží nejen na drobné šperky, ale pasovaly by mi do ní i některé z mých oblíbených bonbónů. A bude vždy lahodit oku, i kdyby na chvilku zůstala bez obsahu jen jako samotná dekorace.




Z otevřeného ložnicového okna už na mě dýchá jarem provoněný a sluncem prohřátý vzduch, a tak si místo čaje nebo kávy raději popíjím čerstvou vodu. Nádherná karafa z kouřově šedého skla Houston bude slušet ale i vínu nebo limonádám, pro nadcházející sezónu je tedy velice lákavou a díky originálnímu uzávěru i vysoce stylovou společnicí.



Byla jsem na kvalitu přehozu moc zvědavá. 100% bavlna zaručuje maximální pohodlí a v kombinaci s nádherným a místy díky ručnímu zpracování nedokonalým potiskem je přehoz zkrátka neodolatelný. Jen se do něj tak zachumlat a poslouchat zpěv ptáků... A k dokonalému relaxu už mi nic nechybí.



Jak se líbila tato kombinace pro lenivé chvilky Vám? Uvítali byste některou z těch věcí i u sebe doma? Kterou, a kde? Budu se těšit společně s Šárkou a Martinou na Vaší odezvu :-).



Prosluněné a pohodové jarní dny za celý Nordic Day přeje
Martina z My One Way.


12 komentářů:

  1. Nedokazem lenosit.. Ale to vsetko by som chcela aj tak...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já také moc ne, ale díky těmto kouskům věřím, že bych se to naučila velice rychle :). Díky za komentář a prima den, M.

      Vymazat
  2. Tak prehoz je krásny...dívala som sa naň už v eshope, ostatné doplnky krásne..ten ružový svícínek je krásny, romantický, moc doplňuje tie naše čiernobiele interiéry ...dnes mi ppríde balík S TineK misami, tak som v očakávaní...majte a krásne dni....Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny jsou opravdu nádherné, je těžké vybírat. A svícen je nadčasový s neodolatelným odstínem, vše vypadá střídmě, přitom obojí svými detaily ihned rozveselí den. Děkuji za komentář a přeji mnoho radosti s Tine K! ;) Krásné dny i Vám, Martina.

      Vymazat
  3. Chci u Vás bydlet!!! A chci ten svícen! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky :)), moc mě těší, že na Tebe fotky tak zapůsobily. Svícen by se k Tobě opravdu moc hodil. Prima dny, Martina.

      Vymazat
  4. ND ! , ste moja srdcovka,svietnik je krásny,ja ružovú a pink môžem,ale toto by som pri autistick.synovi nemohla mať...ja si idem u Vás doobjednať čierne poháriky a misky,sú ako tabuľová čierna :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleno, to nás moc těší! Tento růžový odstín se moc povedl, rozzáří ihned černobíle laděné interiéry. Děkujeme za komentář i přízeň. Krásné slunečné dny za tým ND přeje Martina :-)

      Vymazat
  5. Já jsem mAniak na polštářky a deky, takže mým favoritem je ten super leopardí přehoz 👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, to i my :). Proto je na ND takový výběr :-). Jsem ráda, že se přehoz líbí! Krásné jarní dny a děkujeme! Martina

      Vymazat
  6. Aj keď je moje tigrie obdobie za mnou, určite ten prehoz, je pekný, elegantný a hodil by sa mi do spálne miesto deky. Alebo by som ho dala na deku. My máme v spálni vždy zimu. A tá karafa, tá nemá chybu. Ten uzáver, super. Určite sa idem pozrieť do e-schopu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se tygří období nikdy moc nedotklo, ale u tohoto přehozu jsem musela udělat výjimku. A zamilovala jsem si ho ihned, je opravdu elegantní a dá se použít přesně jak píšete. Přehozy Design by jsou krásně měkkounké, takže pro večerní zachumlání jako stvořené ;). Jsem ráda, že se líbí a přeji příjemné vybírání. Děkujeme a krásné jarní dny za ND přeje Martina.

      Vymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)