2014/12/08

Představujeme / Le sac en papier

Konečně! Kultovní Le sac en papier dorazil prostřednictvím Nordic Day i k nám do Čech a můžeme se začít kochat jeho jednoduchostí i multifunkčním využitím také v našich domovech. Že si říkáte, co všichni na obyčejném papírovém pytli mají? Třeba to dnes společně odhalíme ;-).


Le sac en papier je vlastně propagační produkt známého francouzského designového studia Be-poles sídlícího v Paříži a New Yorku, které se zabývá grafickým i webovým designem a firemní identitou. Patří mezi nejlepší ve svém oboru díky citlivému přístupu k řemeslu i novým trendům. Pracují pro takové značky, jako například Cartier, L´Occitane, Isabel Marant a další. Jsou také průkopníky projektu s názvem Ecographik™, kde se snaží klást při výrobě veškerých tiskovin maximální důraz na minimální dopad na životní prostředí. A to vše vlastně propojuje právě jejich Le sac en papier - nádhernou a čistou typografii, jednoduchý design a ekologický materiál, ze kterého je vyroben. Není divu, že si jej oblíbili také ve Skandinávii. Znáte snad lepší kombinaci vlastností oblíbených u milovníků severského designu?

Be-poles studio v New Yorku

Ekologický tisk pytlů En Kraft

Papírový pytel Le sac en papier je vyroben ze 100% přírodního dvouvrstvého papíru. Díky jeho pevnosti se dá maximálně využít v každé domácnosti. Stačí jen zapojit fantazii - stylově v něm budou vypadat pokojové rostliny, dobře poslouží na skladování plakátů, klubíček, hraček, ale i třeba prázdných pet lahví. Díky objemu 33 litrů se do něj vejde opravdu hodně. A jestli zrovna nemluvíte francouzsky, nevadí, z druhé strany má totiž stejný text napsaný v angličtině :-)...

Papírový pytel En Kraft

Pokud se Vám přeci jen zdá bílá varianta příliš nepraktická, krásně a přírodně vypadá také jeho větší varianta - papírový pytel En Kraft v hnědém provedení, na kterém si opět můžete přečíst jeho kladné vlastnosti ve Francouzštině a Angličtině - "Typ "otevřená ústa". Obvykle využíváno na cukr, mouku nebo zrní. Tento pytel je vyroben ze 100% panenských papírových vláken. Čtyři vrstvy hnědého papíru o 70g/m². Kapacita: 66 litrů. 100% ekologický. Vyrobeno ve Francii. Nevyhazujte. Na více použití." Více slov netřeba. Pouze inspirace z našeho Pinterestu na to, jak stylově se může jeden, druhý nebo oba zabydlet i u vás doma.

V pracovně může sloužit jako koš na papír...

...v obýváku na časopisy a noviny...

...v koupelně na odkládání špinavých ručníků...


Co myslíte, na co všechno by se hodil Vám? Nebo už jeden doma také máte jako já? :-)

Krásné pondělí přeje Šárka a Nordic Day.

8 komentářů:

  1. To je skvělá zpráva :). Zrovna včera jsem řešila, že potřebuji nějaký úložný box na ruličky papíru do své "kanceláře". Tak už vyřešeno ;)

    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti na role papíru nebo tubusy je ideální! Já mám v něm zatím květinu, ale budu střídat s plakáty ;-). Děkujeme za zastavení se, krásný den!

      Vymazat
  2. Mám už dlouho a je opravdu univerzální. Nejlépe vypadá s krásně zelenou pokojovou rostlinou.
    Chystám se ještě na hnědý. Super, díky Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lenko souhlasíme a přejeme hezký večer. I hnědému to u vás doma bude jistě slušet ;-)

      Vymazat
  3. Mně by se tedy také velmi hodil a nápis ve francouzštině považuji za luxusní bonus ☺
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Martino, tak držíme palce, ať třeba Ježíšek přání vyslyší :-).

      Vymazat
  4. A já si pořád lámu hlavu, kam ukládat obrázky a plakáty, a jak vyplnit místo vedle nočního stolku - a až teď mě vlastně napadlo zabít dvě mouchy jednou ranou..:). Díky za prima vnuknutí, snad se nevyprodají, než se dostanu k objednávce ;). Jsem ráda, že už i o fešném sáčku vím něco více! Díky a prima adventní dny, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Och Marti, tak to bude u Tebe nádhera!!! My děkujeme za návštěvu a těšíme se na isnpiraci ;-)

      Vymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)