2014/06/21

Představujeme / Bloomingville

"Ever changing homes" - takové je heslo dánské značky Bloomingville a nám nezbývá, než souhlasit. Bloomingville je ideální pro toho, kdo rád své bydlení často mění a dekoruje podle módních vln, ročních období, nálady, věku svých ratolestí nebo jen tak, pro zábavu. Najde si zde něco svého opravdu každý - současný design nebo elegantní klasiku, velký kus stylového nábytku či nejmenší bytové doplňky a dekorace. Rok od roku jsou jejich produkty krásnější, vždy plné barev a nejnovějších módních trendů. Nabídka se stále rozšiřuje a navíc to vše v neměnné, příjemné cenové relaci, takže oživit domov novými kousky lze opravdu často.

Značka Bloomingville byla založena v roce 2000 jako malá firma o dvou lidech s velkými ambicemi, které se začaly postupně naplňovat. Nyní má přes 40 zaměstnanců a silné zastoupení nejen v Evropě. Vlastní ji manželé Betina a Simon Stampeovi a můžete je potkat v jejich nádherném showroomu v Ikastu, který zařídila Betina velmi vkusně sama. Stejně tak stojí za designem většiny produktů. Spousta z nich se vyrábí v malých rodinných firmách v Jižní Asii nebo Africe s velkým podílem ruční práce, čímž oba manželé aktivně pomáhají podporovat místní rozvoj. To, že si s každým kouskem někdo opravdu vyhrál, je patrné zejména u tkaných koberců a předložek, dřevěných doplňků a nábytku nebo keramiky a porcelánu. Díky minimalistickým grafickým potiskům získávají moderní šmrnc. Styl značky tvoří svěží mix tzv. raw nebo industrial s nostalgickým nádechem, inspirovaným skandinávským minimalismem, ale také např. francouzskými blešími trhy.




Ať už si vyberete malý svícínek, designovou lampu nebo praktický doplněk do úložného prostoru s neotřelým designem, určitě Vám jeho milá společnost bude dlouho dělat radost a vnese svěží vítr k Vám domů hlavně tehdy, když budete mít pocit, že mu něco chybí. Jak vypadají všechny bytové doplňky od Bloomingville ve skutečnosti, můžete vidět na našem facebooku, pinterestu i u konkrétních produktů přímo na e-shopu. Každé čtvrtletí totiž vždy vychází nový katalog se skvělými fotografiemi, které hravost této značky dokonale vystihují. Byla by opravdu škoda se o ně nepodělit. Po letošní kolekci jaro/léto ZDE také brzy představíme podzimní, zimní, ale hlavně vánoční novinky, na které se po prázdninách všichni moc těšíme. Budou totiž opravdu stát za to! Nevěříte? Malá ochutnávka viz níže ;-)...













Přejeme Vám pohodový víkend a napište nám, co byste si z nové kolekce přáli, pokud Vás tato značka okouzlila stejně jako nás!

Zdraví Šárka a Nordic Day

2 komentáře:

  1. Bloomingville je krásná značka a moje oblíbená..nejvíce mě zaujal stoleček na první fotografii, stolní lampička s černým stínítkem je opravdu originální a zajímavá a dřevěné obdélníkové prkénko.
    Těším se na novou kolekci.
    Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro děkujeme za skvělé tipy a těšíme se s Vámi :-). Hezký den!

      Vymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)