2014/06/02

Navštívili jsme / Blogerku Radku

Dnes Vám představíme blogerku Radku, maminku malé Julie, majitelku vlastní značky pod kterou sama  vyrábí kouzelné fotopropriety pro newborn focení, které prodává po celém světě. Milovnicí francouzských filmů, dobrého jídla a samozřejmě bydlení, doplňků a dekorací ve skandinávském stylu, pomocí kterých si postupně plní i svůj sen o dokonalém domově. A v neposlední řadě se stane novou posilou našeho blogu, takže se můžete těšit na interiérovou inspiraci v Nordic stylu nejen ode mě, ale také od ní! :-)

Obě holky bydlí ve světlém pražském, prostorném bytě staršího data, který vlastně stále ještě není úplně dokončen podle jejich představ. Proto neustále prochází malými či velkými změnami, i když tajně sní o malém domečku obklopeným přírodou. Z Radčiných nádherných fotek je patrné, že je velkou fanynkou jednoduchého stylu, kdy prostor není přeplněný věcmi a nábytkem. Je vyznavačkou bílé barvy a surového dřeva. Přírodní  materiály a struktury dokáže velice vkusně a útulně zkombinovat navzájem. Mezi její nejoblíbenější dánské značky patří jednoznačně Tine K Home, Madam Stoltz nebo House Doctor.

Inspirujte se Radčiným stylem 

Zkuste se vyvarovat módních výstřelků a levnějších variant. Barevná zeď nebo módní tapeta se rychle omrzí, levnější kousek bude funkční jen chvíli a nakonec si stejně koupíte to, co jste chtěli původně. Lepší je si počkat přesně na to, co chcete. Sice to není hned, ale zase se máte na co těšit a ta radost potom, když se vám to podaří, je prostě obrovská.

Pokud jste alespoň trošku manuálně zruční, spoustu věcí si také můžete jako Radka vyrobit sami. Třeba tento bílý konferenční stolek na kolečkách. Věřili byste, že nepochází od šikovného truhláře? :-)



Radku baví  nejrůznější dekorace na elegantních bílých komodách. Ale také originální obrázky a rámečky.  Nesmí chybět zeleň nebo sušina ve váze či květníku od Tine K Home.


Malý koutek se zrcadlem v chodbě slouží ke zkrášlení těsně před odchodem. Další praktická komoda je doplněná proutěným košem a transparentním skleněným boxem od House Doctor, sloužící jako další úložný prostor.


Pracovna Radky, kde píše svůj blog, je zařízena jednoduše a vyniknou v ní především designové kousky - dřevěná lampa od Madam Stoltz, dřevěný kalendář od House Doctor nebo bílá židle od Vitry. Stylová nástěnka je její dalším DIY projektem.


Stejně tak tato originální kovová stolička Yellow Madam Stoltz. Aby lépe ladila s interiérem, je místo původní žluté barvy přetřená na bílo.


Další fotografie z Radčina domova naleznete na jejím blogu radushstyle.blogspot.cz a inspiraci s oblíbenými kousky  ze-shopu Nordic Day třeba v dětském pokojíčku malé Julinky zase příště...


My s Martinou se už nemůžeme dočkat, co pro nás připraví, co vy? :-)


Zatím se mějte moc fajn!

Zdraví Šárka, Martina i Radka.

7 komentářů:

  1. To je skvělé :) budu se těšit. Moje 2 oblíbené blogerky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Juuu..to je uzasne ako blogovy svet ludi spaja..

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny ty fotky od Radky jsou dokonalé!!! Kochám se pořád dokola. A je to úžasná zpráva, moc se na články od holek z krásného domova těším! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti to jsme moc rády, Radanka je opravdu skvělá! Zdravíme

      Vymazat
  4. For the reason that the admin of this web page is working, no uncertainty very shortly it
    will be famous, due to its quality contents.


    Also visit my web blog: limo service from airport fort lauderdale

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)