2014/04/28

Inspirujeme se / 4 trendy, 4 sety za 4 ceny

Určitě to znáte, toužíte vnést do Vašeho domova změnu a svěží vítr, ale svěží vítr se právě prohnal Vaší peněženkou. Nezoufejte, poradíme Vám, jak na to i s omezeným rozpočtem!

Jestli se Vám líbí nové trendy, geometrické vzory a pastelové barvy, všechno můžete mít. Chce to jen dobře vybírat ty správné doplňky. Stačí přidat jen pár drobností ve stejném odstínu, zopakovat je např. v obývacím pokoji na několika místech a rázem přitáhnou Vaši pozornost a originálně podtrhnou interiér!

Malou inspiraci, co by se Vám mohlo hodit najdete v naší koláži uspořádané nejen podle barev, ale i částky, za kterou si u nás na Nordic Day můžete udělat kdykoliv radost.

Začít můžete třeba výměnou porcelánových nábytkových úchytek, každý malý detail je důležitý! Na jídelním stole postačí jen výměna nudných papírových ubrousků za jiné s hravým grafickým potiskem. Stěny zase skvěle oživí designový věšák na kabelky, utěrky nebo ručníky, zajímavý geometrický obraz či stylová polička ve tvaru domečku. A když jde o rychlou změnu, nesmíme opomenout bytový textil jako jsou polštářky, přehoz nebo kobereček. Když například k tradičním bílým, šedým nebo černým polštářkům přidáte jeden s opravdu unikátním motivem či barvou, proměna místnosti bude dokonalá.

Každou místnost také vždy rychle zútulní vázy, květníky nebo svícny se zajímavým designem. Pokud rádi podléháte trendům, právě tyto malé doplňky jsou ideální na rychlé změny dle poslední módy. K nim můžete přidat řezané květiny, větve nasbírané na procházce nebo jednoduché svíčky ve trendy odstínu a výsledný dojem je zaručený. No, a pokud to stále ještě není ono, udělejte si malý kreativní relax a vytvořte si sami svůj "handmade" originální doplňek, který budete mít jenom Vy!

Protože na vás myslíme stále a víme, že někdy Nordic styl nemusí být cenově dostupný pro každého, máme pro vás všechny na závěr malý tip: připojte se na našem e-shopu k odebírání pravidelného newsletteru, kde se vždy dozvíte o nejrůznějších probíhajících slevových akcích, výprodejích, dopravě zdarma nebo soutěžích, které pro vás společně s celým týmem připravujeme. Vaše vysněné kousky Vám díky tomu nikdy neutečou :-)...


PINK
1/ Keramický květník Nude Star 2/ Papírové ubrousky Chocolate 3/ Keramický háček/úchytka Colours

GREY
1/ Svícen Geometric 2/ Nástěnný obraz Geometric play vol. 1 3/ Dřevěný věšák Button Grey 6 cm

MINT
1/ Věšáček X petrol - 9 cm 2/ Váza Mint 3/ Svícínek Live

LEMON
1/ Polštář Lemon VW 2/ Nástěnná polička House colours 3/ Vonná svíčka Summer Grapefruit 140 gr


Jestli se vám naše tipy na nákup v různých cenových kategoriích líbily, dejte nám vědět a připište třeba i téma a příště podobný článek společně se Šárkou zase připravíme.


Příjemný nový týden a dělejte si radost - kdykoliv a jakkoliv!;-)

Zdraví Šárka a Martina.


6 komentářů:

  1. Jo líbí, je to prima nápad. Ještě by bylo fajn tématicky+ cenové kategorie - např. koupelna, kuchyně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti to je super, budeme dělat pravidelně a děkujeme za další tipy ;-)

      Vymazat
  2. Vy to máte zase, dámy, krásně sladěné! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny sady jsou moc hezké! Já jsem se zamilovala do polštáře Lemon VW... a pastelové úchytky jsou taky boží ;-)
    Veronika P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, tak to jsme na tom stejně, na polštáři ujíždíme opravdu všechny!!! Děkujeme za pochvalu a přejeme krásný den :-)

      Vymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)