2014/03/03

Soutěžíme / Slavíme 2. narozeniny

Dnes je pro nás velký den. Kromě toho, že jsme se právě přestěhovali do nově postaveného většího skladu, ve kterém nás čeká ještě spousta zabydlování a vybalování jarních novinek, jsou to dnes přesně 2 roky, co byl poprvé oficiálně spuštěn náš internetový obchod Nordic Day!

Tenkrát jsem si říkala, jestli se tento "jiný" skandinávský styl bude vůbec líbit. V té době byl opravdu hodně jiný - spíš designový a originální, než vyloženě líbivý na první pohled, méně barevný, nikde moc žádná romantika, spousta kousků vyloženě pro fajnšmekry. A navíc rozhodně ne levný... Ale já jsem mu zkrátka propadla a vyloženě mi tu na trhu (a pro zařizování mého domova) chyběl. Dnes, po 2 letech, je nás fanoušků skandinávských designovek stále víc a víc, což je pro mě tím nejkrásnějším dárkem. Děkuji vám za něj!

Samozřejmě i my v Nordic Day máme několik dárků pro vás!

Prvním z nich je speciální NAROZENINOVÁ 20% SLEVA na všechny naše produkty. Slevu platí jen do středy 5. 3. 2014 a získáte ji tak, že u objednávky zadáte slevový kód "NAR2014" a kliknete na políčko "Vložit kód". (Slevy se nesčítají. Pokud je zboží v akci, platí vždy jen jedna sleva, a to ta větší z nich)


www.nordicday.cz


Druhým dárkem je VELKÁ NAROZENINOVÁ SOUTĚŽ o dárkové poukazy v hodnotě 1000 a 500 Kč, která probíhá na našem e-shopu TADY.

Do soutěže se můžete připojit tím, že nám vyplníte soutěžní otázky, které jsou tentokrát ve formě krátkého dotazníčku. Díky němu bychom se rádi dozvěděli něco víc o vašich přáních, oblíbených produktech a značkách, které byste si přáli na Nordic Day nově mít, nebo co by bylo ještě fajn zlepšit na eshopu a vůbec celkově. Protože VY jste naší největší motivací a můžete nám tak pomoci ovlivnit, jakým směrem se Nordic Day bude dále ubírat a rozšiřovat.

Můžete nám také samozřejmě svoje názory, rady a přání napsat i kdykoli mimo soutěž zde na blog do komentářů nebo na náš e-mail info@nordicday.cz, budeme moc rádi.

Doufám, že vás všechny dnešní dárečky potěší a oslavíte naše výročí společně s námi.

http://www.nordicday.cz/soutez/5-narozeninova-soutez/


Ještě jednou posílám velké DÍKY za nás všechny z týmu Nordic Day, bez vás bychom tu nebyli!

Vaše Martina

5 komentářů:

  1. Martinka, ND a celkovo škandinávsky štýl mi učaril niečo pred vyše 3/4 rokom...odvtedy som na ňom závislá :)
    Obchodíku prajem všetko dobré, nech sa darí minimálne tak ako doteraz. Ste úžasnííí ♥
    pekný týždeň
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  2. VŠECHNO NEJLEPŠÍ A HODNĚ SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Martinko, Nordic Day všechno nejlepší !!!! Marki

    PS: nevím jestli to není mým PC, ale když kliknu na tvé TADY, objeví se mi soutěž nenalezena....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hurá, už to běží .... frčím soutěžit !!!! Marki

      Vymazat
  4. Bajecne narozeniny vam vsem v Nordic Day teamu. At jsou plne spokojenych zakazniku, napadu a tvurcich radosti. At jste i nadale jednickou na ceskem trhu v oblasti dekorovani a designu a at vam prace, kterou delate s radosti a chuti prinasi jen a jen same poteseni.

    Happy Bday ... and make a wish!


    OdpovědětVymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)