2014/02/01

Představujeme / Tine K Home jaro/léto 2014

Přinášíme vám malou ochutnávku z nového katalogu osobité dánské značky Tine K Home, protože pro vás z něj máme spoustu krásných novinek, které se právě vybalují a v nejbližších dnech je tak najdete i na e-shopu :-).

Jarní kolekce nabádá ke zjemnění, ztišení a splynutí s probouzející se přírodou. Na svou obrodu tak čekají nadčasové produkty z předešlých kolekcí transformované podle současných trendů do světlých tónů a minimalistických linií a nadčasová klasika v čele s nádhernou ručně malovanou orientální keramikou samozřejmě zůstává. Nové vzory připomínající mramor nebo batiku tak najdete hlavně na polštářcích a textilu, trendové pastelové barvy v čele s růžovou na keramice, květnících, vonných svíčkách či oblíbených svícnech z fazetového skla tentokrát plnobarevných a na drobných doplňcích, jakými jsou třeba stylové zápsníky nebo ubrousky.

Pokud si chcete katalog prohlédnout celý, můžete si jej stáhnout přímo na stránkách Tine K Home jako pdf TADY (vlevo pod logem po kliknutí na tlačtko CATALOGUE).
 




















Určitě sledujte naše novinky, ať vám všechny první vlaštovky neutečou a dejte nám vědět, z čeho máte radost největší.

Užijte si "prodloužený" víkend, u nás bude fotografický! ;-)

Šárka

14 komentářů:

  1. Nadhera....moc rada se sem budu vracet, mam rada tenhle styl bydleni a jednou bych takhle chtela zaridit cely dum i dvur. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro vítejte, tak to jsme rozhodně dvě :-). A těším se naviděnou, hezký víkend

      Vymazat
  2. Sari, libi a chci vsechno :))) a hned ted. Tina je vazne skvela a velice nadcasova, ikdyz se to tak na prvni pohled vubec nejevi...
    Moc zdravim a hezkou sobotu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét vítej u nás :-). Je to přesně tak! Všechny kousky, které jsem si od ní pořídila jsem si neskutečně oblíbila a stále je používám na dekoraci v různých obměnách. Což při mé časté potřebě změn je skvělé, takže rozhodně budu pokračovat, minimálně těmi bílými fazetovými svícny, však víš ;-). Krásný víkend i k vám!

      Vymazat
  3. Moje ulubione: ceramika, obale na kwiatki, lucerny - ciężko wybrać, bo Tine K ma wszystko tak piękne i uniwersalne... Ja to všechno chci ;).

    Jeszcze raz gratuluję, Sarko, a preju krasne foceni :). Masz tak pięky styl, że te fotki od Ciebie będą piękne i już nie mogę się doczekać :).

    Ja bych uz neco objednala, ale budu cekat na dalsí novinky :).

    Mam moc rada MMB a taky Nordic Day, a moc se tesim na ten blog :).

    Zdravim a preju krasny weekend :)

    Monia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moniko vítejte! A já moc děkuji za dvojitou přízeň ;-) Květníky bych taky moc chtěla nebo skleněnou vázu, svícínky... Snad se fotky povedou a brzy bude i živá inspirace ;-).
      Také moc fajn víkend!

      Vymazat
  4. Sarka, uz som tu.. Tesim sa na vsetko...drzim prsty
    Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Šári, perfektní. Pravý panel se všemi katalogy se mi moc zamlouvá, nejlepší na nedělní večery :) A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anni to určitě ;-). Vítám Tě tady a děkujeme za návštěvu, hezký večer!

      Vymazat
  6. Krása. Všechno. Objednávky po dlouhém přemýšlení hotové, už se nemůžu dočkat, až dorazí. Jen jsem marně hledala malý růžový keramický svícínek. Tak snad příště ;-)
    Jinak Šárko, blog je moc super. Ať se daří ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Šári, tak už se přihlašuju za pravidelnou čtenářku, všechny značky miluju! A těším se na další inspirace!

    OdpovědětVymazat
  8. Jedním slovem krása... Šárko už se těším na další Vaše inspirace :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)