2014/02/14

Soutěžíme / Výherce Valentýnského balíčku!

A je to tady! Již známe novéhou majitelku krásného valentýnského balíčku přírodní kosmetiky Compagnie de Provence s vůní divoké růže, které doufáme, že jsme dnes udělali radost :-). Moc vám všem děkujeme za velkou účast, kterou jsme opravdu nečekali a spoustu inspirativních tipů, ze kterých budeme čerpat ještě dlouhou dobu, potěšili jste nás! A teď už vás nebudeme déle napínat...


Výherkyní se stala Veronika V. s komentářem číslo 149! Za celý tým Nordic Day blahopřejeme a jestli se Vám Veroniko bude chtít, dejte nám vědět, jak si výhru užíváte ;-).


Pro vás ostatní máme ale také skvělou zprávu. Abychom vám sledování našeho blogu ještě více zpříjemnili, soutěžit budeme pravidelně každý měsíc! A pokud budete chtít některý produkt z kosmetiky Compagnie De Provence vyzkoušet sami nebo doplnit její zásoby, kompletní sortiment naleznete TADY.

Ještě jednou vám všem děkujeme a přejeme krásného Valetnýna se spostou lásky nejen dnes...


Zdraví všichni z Nordic Day + Šárka

7 komentářů:

  1. Já jsem naprosto v úžasu, že jsem vyhrála tuto krásnou kosmetiku! Moc děkuji a už se těším, jak si pro ni zajedu:-)
    Ještě jednou díky Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko doufáme, že příjemném! Kolegyně vás budou kontaktovat a domluví se s Vámi co a jak. My také děkujeme a gratulujeme podruhé ;-)

      Vymazat
  2. Ještě jednou děkuji, výhra mi již krásně provoněla celý byt...a tady je odkaz na to, jak moc jsem si to dneska užila :-)
    http://aukaworld.blogspot.cz/2014/02/stafetova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko naprostá nádhera, koláž je perfektní! :-) Děkujeme za poslání, užívejte výhry a mějte se moc fajn, budeme se těšit nashledanou ;-)

      Vymazat

Děkujeme za vaši návštěvu a komentáře! :-)